реклама
Sucurity Police

реклама

Зараз постійно моніториться стан виконання доручень, що доводяться до підлеглих головою ОДА Олександром Вельбівцем, доводиться до підлеглих Президентом, міністрами. Про це заявив голова Черкаської ОДА на вранішній нараді.

original-photo

– Доручення, розпорядження, інші документи прямої дії, які надходять до вас є обов’язковими для виконання! Зокрема, звертаюся до голів РДА, рівень вашого фінансового забезпечення залежатиме від рівня виконання покладених на вас завдань і доручень. Аналіз виконання перших п’яти доручень, на яких робився основний акцент, говорить про те, що є система нерозуміння в певних районах, а тому на нараді після сесії обласної ради, яка відбудеться 18 грудня, я на кожному районі зупинюся окремо і дам відповідний аналіз, – зазначив Олександр Вельбівець.

Він наголосив, що буде звертати увагу на своєчасність, якість і повноту виконання.

– Виходячи з цього будуть робитися відповідні висновки в частині стимулюючих доплат, в частині виплати премій, дисциплінарних стягнень і (не дуже хотів би говорити про це) в частині подальшого перебування на посаді… – сказав Вельбівець.

реклама

Коментарі  

 
+8 #4 Здесь 17.12.2018 16:41
дураку даже понятно ,от откатов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Їздить пробували? 17.12.2018 13:57
Дороги області вкриті ожеледицею. За це хтось відповідає?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 А під носом щось бачить? 17.12.2018 13:39
А в самій ОДА зарплати зараз - позахмарні. Майже при кожному управлінні чи департаменті - СВОЯ бухгалтерія, створена спеціально для того, щоб сам начальник своєму
підлеглому-бухгалтеру вказував, кому і скільки платить - собі, любимому - звичайно, з потрійними преміями. В ОДА це навіть простіше, аніж у оборзєвшого Бондаренка у міськвиконкомі - бо тому свої і замів премії хоч з міськрадою узгоджувать доводиться. А тут - витворяй, що хочеш!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 бывший 17.12.2018 13:26
Строгий, аж жуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100