реклама

реклама

За 11 місяців поточного року у регіональній філії «Одеська залізниця» впровадили 610 світлодіодних модулів на суму 1,2 млн. грн., завдяки чому отримано економії 115 тис. кВт.год. електроенергії. Наразі очікується поставка від служби матеріально-технічного забезпечення ще 311 світлодіодних модулів, які заплановано впровадити до кінця поточного року.

енергетики

Програмою енергозбереження регіональної філії «Одеська залізниця» по господарству електропостачання на 2018 рік передбачено впровадження світлодіодного освітлення на станціях Колосівка, Шевченко, Знам’янка, Жовтнева, Роздільна-Сортувальна та Помічна.

На 2019 рік відповідно до Проекту програми енергозбереження планується впровадження світлодіодного освітлення на станціях Одеса-Застава І, Чорноморська, ім.Т.Шевченка, Миколаїв-Вантажний, Чорноморськ, Берегова, Одеса-Головна, Христинівка, Користівка, Херсон, Херсон-Порт, Подільськ у кількості 1 тис. 413 од. на суму 15,2 млн. грн. Очікуваний економічний ефект становитиме 1тис. 736 тис.кВт*год на суму понад 3 млн. 490 тис. грн. Окупляться дані заходи за 4,4 роки.

Слід зазначити, що системна робота з впровадження світлодіодного обладнання для потреб зовнішнього освітлення станцій регіональної філії службою електропостачання проводиться з 2015 року. Так у період 2015-2017 рр. світлодіодне освітлення впровадили на станціях Одеса-Головна (освітлення пасажирських платформ), Знам’янка (сортувальна гірка), Одеса-Сортувальна, Чорноморськ-Поромна, Користівка, Миколаїв та Херсон. Всього впроваджено 1 тис. 152 світильники, що зменшило приєднану потужність освітлювального обладнання на 384,156 тис. кВт. Завдяки цим роботам регіональна філія «Одеська залізниця» отримала економічний ефект у розмірі 2 млн. 818 тис. грн.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100