реклама

реклама

У провадженні Чорнобаївського ВП Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілому тяжке тілесне ушкодження.

Прокуратура Досудовим розслідування встановлено, що 6 грудня 2018 року в смт Чорнобай Черкаської області, водій автомобіля ГАЗ 31029, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, порушив Правила дорожнього руху України, був неуважним, не стежив за дорожньою обстановкою та відповідно не реагував на її зміну, вчасно не вжив заходів до зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу та здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався з дотриманням правил дорожнього руху попереду по правому краю проїзної частини вулиці у попутному напрямку, після чого з місця події зник.

Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди велосипедист отримав   тілесні ушкодження у виді політравми, гострої черепно-мозкової травми, забій головного мозку, відкритий перелом кісток правої гомілки.

Правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України та йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Правдолюб 18.12.2018 21:04
Как быстро среагировали. А Савченко за смерть велосипедиста до сих пор - полгода- не объявили о подозрении.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 1 18.12.2018 18:19
Экспертиза будет?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100