реклама

реклама

Вже четвертий рік поспіль церква «Дім Євангелія» в Черкасах проводить благодійний проект «Дар Різдва». Учасники збирають подарунки для дітей із малозабезпечених і неповних сімей, сиріт, дітей воїнів АТО та дітей з багатодітних родин. На Різдво разом із командою волонтерів вони відвідують ці сім’ї, співають різдвяні пісні та вручають зібрані подарунки.

index

"В минулому році ми роздали дітям понад 700 подарунків. Ідея в тому, що кожен бажаючий може взяти коробочку і наповнити її за списком, а потім доєднатися до команди, яка буде розвозити подарунки в свята", - говорить організатор акції черкащанин Віталій Андрієць.

Вперше "Дар Різдва" провели понад 7 років тому в Луганську. З того часу роздали дітям понад дві тисячі різдвяних пакунків.

Як допомогти:

Кожен учасник акції має змогу власноруч зібрати один або декілька подарунків для дітей. Організатори надають спеціальні подарункові коробочки та списки речей, з яких повинен складатися подарунок.

Якщо ви у Черкасах — отримайте спеціальну коробочку та зберіть подарунок за списком. Отримати коробочку та залишити заповнену можна у будь-який день з 8:00 до 20:00 за адресою м. Черкаси, вул. Іллєнка, 60 (церква «Дім Євангелія»).

Якщо у вас немає змоги власноруч зібрати подарунок, але ви все одно хочете долучитися — зв’яжіться з організаторами. Вони закуповують додаткову партію подарунків на пожертви від добродіїв та компаній.

Контакти: Віталій, 067 900 80 85 або 073 133 22 10, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Facebook.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100