реклама

реклама

Науковці Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького продовжують представляти Україну на міжнародних науково-практичних заходах в ЄС.

1

Доцент кафедри економіки та міжнародних економічних відносин, заступник директора ННІ економіки і права Тарас Ромащенко відвідав Австрію на запрошення Національного банку країни.

У складі тридцяти учасників із країн Центральної та Південно-Східної Європи (вчених-економістів, а також співробітників центральних банків, міністерств фінансів) науковець ЧНУ взяв участь у роботі науково-практичного семінару «Фінансова освіта».

20181122_102312

«Захід під егідою Національного банка Австрії ставив за мету залучити учасників до поширення якісної фінансової освіти у своїх країнах. На думку організаторів, фінансова грамотність населення відіграє вирішальну роль для його нормальної життєдіяльності, особливо в умовах постійних глобальних криз. З огляду на це, базовими фінансовими знаннями та навичками має володіти кожен з нас», — розповів Тарас Ромащенко.

s13

Лекції і практичні заняття під час стажування велися уповноваженими представниками міжнародних організацій, працівниками Центрального банку Австрії та Німеччини, науковцями провідних європейських закладів вищої освіти. Корисним був також обмін досвідом між безпосередніми учасниками семінару.

Викладач ЧНУ переконаний, що досвід, здобутий під час перебування в Австрії, обов’язково стане корисним під час викладання дисциплін «Валютні операції» та «Валютна і науково-технічна інтеграція в ЄС».

Про це повідомляють на сайті Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Гроші 20.12.2018 16:18
Скоро той досвід не буде де використовувати , бо Нацбанк збирається закрити ще 40% банків, а банківські працівники будуть безробітними. Подивіться на будинок філії НБУ в Черкасах на вул. О.Дашковича: вже давно навіть вікна не світяться, позвільняли всіх працівників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100