реклама

реклама

«Проведення днів відкритих дверей, ярмарків вакансій – це ще один крок до якісного, адресного вирішення питань зайнятості. Бажання безробітних, роботодавців та посередника між ними, а саме служби зайнятості, це робота, що приносить вагомі результати, і є не просто словами, а конкретними діями, - відзначила директор Смілянського міськрайонного центру зайнятості Тетяна Сумська.

Сміла

За ініціативи міськрайонного центру зайнятості було організовано та проведено День відкритих дверей на державному підприємстві «Оризон-навігація», що спеціалізується на розробці та виготовленні навігаційної апаратури, має досвід розробки та виробництва складної і наукоємної електронної техніки.

На захід було запрошено 13 безробітних з числа молодих людей, що мають технічну освіту.

Під час екскурсії виробництвом, заступник директора з розвитку, маркетингу і логістики - Андрій Кривов’яз наголосив, що підприємство має великий науково-технічний потенціал, виробничу базу та висококваліфікований склад працівників, володіє сучасними технологіями створення складних радіоелектронних систем.

«ДП «Оризон-навігація» являється підприємством військово-промислового комплексу України і входить до переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки України. Наше виробництво спеціалізується на розробці і ремонті обладнання супутникової навігації, а також випускає апаратуру синхронізації і імітатори сигналів супутникових навігаційних систем», - розповів Андрій Кривов′яз, коментуючи напрямки роботи та розвиток підприємства.

Після ознайомлення з специфікою виробництва, безробітні зустрілися із першим заступником директора - Володимиром Мотирьовим, який поінформував про потреби в кадрах, освітньо-кваліфікаційні вимоги до претендентів на посади, рівень заробітної плати та розповів про перспективу кар’єрного росту: «Враховуючи специфіку виробництва, необхідної для оборонної галузі, нам завжди потрібні кваліфіковані спеціалісти з унікальними здібностями, які швидко опанують інноваційні технології та зможуть реалізувати розробки спеціальних проектів».

Начальник технічного бюро Вадим Поляков та начальник підрозділу програмного забезпечення конструкторського відділу Андрій Соколов презентували напрямки роботи спеціалістів своїх відділів, провели співбесіду з претендентами на вільні робочі  місця та ознайомили з вимогами до актуальних вакансій.

Чотири безробітних зацікавились можливістю працевлаштування на підприємстві, одна особа залишила своє резюме та домовилась з роботодавцем про проведення попередньої співбесіди.

Смілянський МРЦЗ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100