реклама

реклама

Прокурор Черкаської області Сергій Овчаренко і міський голова Черкас Анатолій Бондаренко посперечалися у «Фейсбуці» щодо відкритих проти мера кримінальних проваджень та інших резонансних кримінальних справ.

Бондаренко Овчаренко

Дискусію розпочав Сергій Овчаренко. «Найкраще алібі – бути жертвою, – написав він. – Цей вираз дуже точно характеризує ту істерію про політичні репресії та масове вручення підозр місцевим чиновникам, які є фігурантами чисельних кримінальних проваджень про розкрадання коштів місцевого бюджету та інших корупційних злочинів. Дехто з них дійсно представляють на місцевому рівні одну з політичних партій. Хочу наголосити, що ніякої політики у тих справах немає. Керівникам партійних організацій треба ретельніше підбирати членів у свої ряди, а у випадку вчинення ними правопорушень давати таким діям жорстку оцінку, тоді така політична сила матиме авторитет. А так вийшло, як кажуть у народі, на злодії й шапка горить».

До цього допису Анатолій Бондаренко поставився саркастично. «Сергію Овчаренку, я бачу, в вас все в порядку з гумором, вбивць депутата (міськради Михайла Бінусова, – ред.) вже найшли? Асфальтобетонний завод громаді вернули? Кошти від пайової участі від «Любави» де? Борди голови партії БПП Кудактіна стоять, в бюджет ні копійки. Служи далі бригадним. Одне дивує, генпрокурор говорив, що знищить кримінал в Черкасах, а ти з ним зрісся. Гроші Бородая не пахнуть, до речі, коли квартири людям віддасте за драмтеатром?»

У дискусію включився черкаський журналіст і політтехнолог Сергій Кузляєв: «Анатолію Бондаренку, вам чудово відомо, що вбивць депутата Бінусова шукає Міністерство внутрішніх справ, Київ і Генпрокуратура. Черкаська прокуратура передала цю справу туди. Тому не передьоргуйте. Щодо асфальтного, то ви за рішенням міської ради уповноважені представляти громаду. Але щось ви її погано представляєте, то може варто замінити представника?»

А Олександр Радуцький, депутат міськради й політичний супротивник пана Бондаренка, від себе додав: «Ми – депутати міськради ради особисто попереджали (Юлію Тимошенко, – ред.), що в Черкасах її політсила займається протизаконними діями щодо забудови пляжів та іншими речами. Вона не звертала уваги. Хлопці розпоясилися, повірили в безкарність та на кожному кроці стали розповідати, що Юля прийде та їм нічого не буде. Так не можна».

Нагадаємо, керівник партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко написала у соціальних мережах, що отримала «тривожний сигнал з Черкаської області»: вона інформує, що проблеми з прокуратурою у керівника обласного виборчого штабу «Батьківщини» Юрія Тренкіна, голови обласної «Батьківщини молодої» Євгена Щербини, партійця Сергія Коломійця, голови Черкаської обласної організації, міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, підозри також готуються голові міської організації Роману Дісканту та першому заступнику голови обласної парторганізації Михайлу Мушієку.

Безымянный

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #7 хх 22.12.2018 09:48
Пересічним громадянам до одного місця, хто прокурор, хто міський голова, люди хочуть жить в країні де верховенствує закон. Це покладається зокрема на прокуратуру. тому якщо Овчаренку з будь яких джерел відомі факти кримінальних правопорушень, незалежно ким, він повинен вносити відомості до ЄРДР і починать розслідування. Але спостерігається зовсім інше, одного він не хоче ні сухать, ні бачить і все сходить з рук, інших, щоб були більш покірними, залякує порушенням кримінальних справ і безпідставно їх порушує. При цьому твердить, що закон один для всих, а демонструє зворотнє. Сірого за метр ржавої труби притягують до відповідальност і, а скільки порушень має зробити прокурор, щоб відповідати за вчинене.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 Ну, не смішіть хоч 21.12.2018 16:06
Це капєц. Кузляєв - банально піарник однієї політсили. Хто додумався ляпнуть про те, що він - "політтехнолог"?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Артур 21.12.2018 15:31
Все було б правильно, як би за цією возньою не стояв радуцький і компанія 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #4 Вітамінка 21.12.2018 15:03
Кузляєв і політтехнолог-гигиги, да він зараз нап'ється від щастя))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #3 Дядя 21.12.2018 14:56
Оце насмішили!!!

"У дискусію включився черкаський журналіст і політтехнолог Сергій Кузляєв" - з якого це часу Кузя став політехнологом?!?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Надія. 21.12.2018 13:59
На жаль таку картину можливо спостерігати тільки в Україні. Роби що хочеш, кради, але при цьому посилайся на політичне замовлення і тобі нічого не буде. Прокуратура,- безсила.Відносно замовлень бригади. Толя, так на сьогодні в місті їх дві.Надай місту роз'яснення кому підпорядкована ї хто до неї входить? На яких ролях?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 иван 21.12.2018 13:31
Пауки в банке гризутся. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100