реклама

реклама

Як інформують в Монастирищенській районній раді, 20 грудня 2018 року голова районної ради Микола Орендарчук провів пленарне засідання тридцять першої сесії районної ради сьомого скликання.

1545396513_img_5661 У її роботі взяли участь голова районної державної адміністрації Олег Недогода, голови територіальних громад району, начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації, керівники підприємств, установ і організацій району, представники місцевих засобів масової інформації. У роботі сесії районної ради взяли участь 24 її депутати.

Відповідно до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту районної ради питання, внесені до порядку денного сесії, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та погоджувалися президією районної ради.

Проекти рішень було розміщено на офіційному веб-сайті районної ради, надіслано на електронні скриньки народним обранцям району та роздано у паперовому варіанті присутнім на сесії депутатам.

До порядку денного тридцять першої сесії було включено 20 питань. На початку роботи районні обранці розглянули і прийняли програму економічного і соціального розвитку Монастирищенського району на 2019 рік.

Далі депутати районної ради за результатами обговорення та голосування понизили на один ступінь Бачкуринський та Халаїдівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

У ході подальшої роботи затвердили на 2019 рік структуру і чисельність установ культури району, закладів охорони здоров’я – Монастирищенської центральної районної лікарні, комунального некомерційного підприємства «Монастирищенський центр первинної медико-санітарної допомоги», комунальних установ «Монастирищенський районний методичний кабінет», «Монастирищенський районний інклюзивно-ресурсний центр», територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Монастирищенського району, комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства», комунального видавничо-поліграфічного підприємства «Мрія» та виконавчого апарату районної ради.

1545396467_img_5667 Потім депутати внесли зміни до районного бюджету на 2018 рік та до рішення районної ради від 22.12.2011 №11-7/VІ «Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду об’єктів спільної власності територіальних громад міста, селища, сіл Монастирищенського району», а також затвердили фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Монастирищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2019 рік, погодили ціни на лісопродукцію та послуги на І півріччя 2019 року, а також затвердили план роботи районної ради на І півріччя 2019 року.

Далі депутати ухвалили районний бюджет на 2019 рік, затвердивши доходи районного бюджету у сумі 300 327 590 грн., в тому числі, доходи загального фонду районного бюджету 297 482 310 грн., доходи спеціального фонду районного бюджету – 2 845 280 грн.; видатки районного бюджету – у сумі 300 327 590 гривень, у тому числі видатки загального фонду районного бюджету – 297 482 310 гривень та видатки спеціального фонду районного бюджету – 2 845 280 гривень; оборотний залишок бюджетних коштів районного бюджету – у розмірі 450 000 гривень, що становить 0,15 відсотків видатків загального фонду районного бюджету; резервний фонд районного бюджету – у розмірі 500 000 гривень, що становить 0,17 відсотків видатків загального фонду районного бюджету.

На завершення роботи депутати розглянули звернення жителів міста та села Нового Міста щодо необхідності створення місцевого медико-соціального центру.

Голова районної ради Микола Орендарчук подякував депутатам районної ради за їхню роботу упродовж року і привітав усіх присутніх із прийдешніми новорічно-різдвяними святами.

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Перехожий 23.12.2018 02:54
В решті районів бюджет не прийняли?. Чому про це тоді не пишуть? Як говорили колись в одній рекламі: "Кращеи жувати-ніж говорити"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100