реклама

реклама

20 грудня відбулось чергове засідання виконкому Смілянської міськради. У зв’язку із рішенням суду до роботи повернувся попередній склад виконкому. Тож вчора засідали навіть ті члени виконкому – Віктор Овчаренко та Петро Даценко, які раніше добровільно вийшли із його складу.

2018-12-21-виконком

Про це повідомляє «Сміла.ua».

Члени виконкому, мабуть, скучили за своєю роботою, бо плідно працювали і прискіпливо розглянули 39 питань.

Багато питань присвячувалось економічно-фінансовому плануванню діяльності підприємств у 2019 році.

Начальник управління економічного розвитку Олександр Плакса довів до відома членів виконкому основні тези Програми економічного та соціального розвитку міста на 2019 рік. Ситуація не радує. За підсумками роботи за 9 місяців 2018 року у Смілі впали або знизились майже усі показники. Місто деградує. Тож і на 2019 рік у місті невтішні прогнози. Як позитивні моменти доповідач відзначив будівництво двох 4-поверхових житлових будинків у центральній частині міста, продовження будівництва 12- поверхового будинку на розі вулиць Незалежності – Севастопольска, придбання харківськими інвесторами приміщень колишньої фабрики морозива «Ажур» та планів щодо випуску продукції.

При обговоренні питання соціально-економічного розвитку міста члени виконкому звернули увагу на модернізацію та фінансування КП «ВодГео», яке перебуває на межі банкрутства.

Начальник міського фінансового управління Галина Сватко ознайомила проектом міського бюджету на 2019 рік. Прогнозована загальна сума бюджету у 2019 році – 601 млн грн.

Члени виконкому затвердили перспективний плани роботи виконкому на 2019 рік та І квартал року. На засіданні були затверджені фінансові плани на 2019 рік комунальних підприємств: «Готельний комплекс «Сміла», «Світоч», «МІФК», «Комунальник», «ВодГео», «Смілакомунтеплоенерго».

На засіданні виконкому розглянули ще одне цікаве питання – надання квартири у новобудові по вул. Мічуріна, 22а учаснику ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС 2-ої категорії, який стояв у квартирній черзі 40 років. Члени виконкому вирішили, що це неординарна подія для міста, тож ключі щасливому власнику квартири вручать в урочистій обстановці.

Наприкінці засідання члени виконкому продовжили термін дії договорів на пасажирські перевезення на міських маршрутах для ПрАТ «Смілянське АТП 17128» та ФОП Плюта.

Фрагмент відео із засідання виконкому можна подивитись на каналі Сміла.ua.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Перекладу 23.12.2018 14:52
Цитую Юрій:
Він ліквідовував аварію ще за 8 років до неї?!!

На чергу на квартиру він міг стать і за 20 років до аварії.
Що тут незрозумілого, Юра? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Юрій 23.12.2018 08:31
Він ліквідовував аварію ще за 8 років до неї?!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100