реклама
Sucurity Police

реклама

19 грудня в Умані в мікрорайоні залізничного вокзалу по вулиці Івана Гонти сталася пригода: зловмисник проломив голову місцевому мешканцю Антону Миронюку, нанісши кілька ударів. Нині чоловік перебуває в лікарні. Його життю нічого не загрожує.

8032fe9073e07a52cd5529fad454d02937045ddb

Про інцидент розповіла дружина постраждалого Наталія, повідомляє «Громадське. Умань». Того злощасного вечора після 18 години її чоловік повертався з роботи додому. Його шлях пролягав біля гаражів, що розташовані по вулиці І.Гонти, 36. Саме там невідома особа нанесла 3 удари важким предметом по голові. Антон Миронюк від отриманих травм впав, але свідомість не втратив. Він відчув, як злочинець поліз обшукувати внутрішні кишені його одягу. Грабіжника налякав випадковий свідок, який побачив усе з балкону і почав його проганяти.

До постраждалого викликали медиків. Чисельність та ступінь отриманих травм просто вражає: у чоловіка зафіксували проломлений череп, струс головного мозку вище середнього, крововилив в голову. Його терміново було доставлено до міської лікарні.

На місце події прибули правоохоронці. Вони опитали всіх мешканців прилеглих будинків, але ніхто не зміг описати злочинця.

Згодом вдалося встановити місце знаходження телефону потерпілого, та натрапити на слід нападника знову не вдалося. Як вияснилося, крадій викинув здобич біля школи №14, а перехожий чоловік його підібрав і забрав собі.

Антон Миронюк досі перебуває в лікарні. Біля нього постійно чергує дружина або мати. Чоловік поступово оговтується від отриманих травм голови.

Як стало відомо з власних джерел, саме в цій частині вулиці подібні напади стаються вже не вперше, навіть назва у злощасного місця є – “роздівалка”. Там постійно “працюють” двоє чоловіків. Так нещодавно зловмисник видер жіночу сумку, коли постраждала так само поверталася додому. На щастя, обійшлося без травм.

Ще раніше там же двоє чоловіків напали на перехожого, але той, маючи вдосталь фізичної сили, дав нападникам відсіч, а одного з них упізнав – це був місцевий, що проживає в тому ж дворі та відомий тим, що вживає наркотики.

Але в обох випадках постраждалі не зверталися до правоохоронців і не повідомляли про напад.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Промолчал бы 27.12.2018 10:57
Цитую Уманский Еврей:
Ужас

Глубочайший коммент. :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Уманский Еврей 27.12.2018 04:25
Ужас
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Думка 27.12.2018 00:07
Уманська поліція має працювати день і ніч, аби затримати зухвалого злочинця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100