реклама
Sucurity Police

реклама

До структурних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області в районах надійшло 27911 заяв, сформованих інженерами-землевпорядниками за допомогою онлайн-сервісу, для реєстрації земельних ділянок у Державному земельному кадастрі (ДЗК). Державні кадастрові реєстратори області опрацювали 27536 заяв, відповідно до яких зареєстрували 22464 земельні ділянки. У роботі ще перебуває 375 заяв.

index Завдяки електронному сервісу найбільше на цей час зареєстровано ділянок у м. Черкасах (1306), Черкаському (2961), Христинівському (2542) й Уманському (2281) районах.

Сертифіковані інженери-землевпорядники здійснюють реєстрацію земельних ділянок у Державному земельному кадастрі в онлайн-режимі за допомогою сервісу e.land.gov.ua за декілька хвилин.  Це значно економить час і зменшує зусилля громадян, робить процес прозорим, усуває суб’єктивні фактори під час реєстрації земельної ділянки.

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами ЦНАПів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100