реклама

реклама

Зимові свята, які з таким нетерпінням чекають діти, у розпалі. Пора подарунків, щирих дитячих посмішок, святково-вбраної ялинки, цікавих новорічних вистав та здійснення дитячих мрій.

IMG_1386

Цього року до учнів підшефної Тальнівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат І-ІІІ ступенів завітали лісничий Потаського лісництва Уманського лісгоспу Ігор Крилов та інженер лісових культур, голова профспілки підприємства Галина Устенко, щоб привітати дітей та їх наставників з новорічно-різдвяними святами. До теплих щирих побажань лісівники додали ще й солодкі подарунки.

IMG_1408

– Саме під час зимових свят ми, дорослі, маємо можливість побути чарівниками, здійснити дитячі мрії та побажання, подарувати своє тепло і увагу та разом з дітлахами поринути у неповторний світ дитинства, – поділилась своїми думками голова профспілки Уманського лісгоспу Галина Устенко.

Натомість учні Тальнівської санаторної школи-інтернат старанно  підготувались до свята та подарували гостям новорічну казкову програму, яскраві враження від якої залишаться у пам’яті присутніх на весь наступний рік.

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100