реклама

реклама

27 грудня ц.р. до вихованців Канівського шкільного лісництва завітали шефи – представники Державного підприємства “Канівське лісове господарство”. Мета візиту наставників – святково-вітальна. А ще – “посміхально-дякувальна”. Принаймні, так після вручення подарунків відгукувалися дітлахи – юні лісівники Канівщини.

Подарунки-шкільн-ліс_грудень-2018

Для дітей такі приємні зустрічі із працівниками Канівського лісгоспу стали вже традиційними. Тому й чекають завжди з нетерпінням своїх шефів вихованці шкільних лісництв, що наразі активно діють при Комунальному закладі “Канівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів Черкаської обласної ради” та при Шелепуській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Черкаської районної ради Черкаської області. До речі, дітлахи завжди відгукуються на заклики канівських лісівників узяти участь в акціях, що спрямовані на примноження та захист лісових насаджень регіону.

Подарунки-шкільн-лісн_грудень-2018

“Плідна співпраця між дітьми та дорослими тепер у майбутньому, а точніше – вже через лічену кількість років, – буде мати свої результативні наслідки, – говорить провідний інженер лісових культур ДП “Канівське лісове господарство” Інна Жила. – Виховання бережливого ставлення до навколишнього середовища в майбутньому проросте в дитячих душах любов’ю не лише до лісу та його мешканців, а й до людей. Діти – це грунт, на якому виростає все те найкраще, що прийде на зміну нашому поколінню. Ми в це віримо. Тому любимо їх, турбуємося про них, виховуємо так, аби вони шанували старших, все те, що вони мають наразі і будуть мати в майбутньому, а ще – щоб вони любили цю землю, нашу Батьківщину”.

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100