реклама
Sucurity Police

реклама

Служба автомобільних доріг у Черкаський області повідомляє, що тимчасове обмеження руху вантажного та громадського транспорту, яке було введене на автодорозі загального користування державного значення Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (через м. Кременчук)-Маріуполь (км 81+300 - 169+117) станом на 28 грудня знято.

49304795_323680271568048_6447221170902138880_n

Тимчасове обмеження руху вантажного та громадського транспорту на автодорогах Н-01 Київ-Знам’янка та Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (через м. Кременчук)-Маріуполь було введено з 00.00 год. 26.12.2018 року внаслідок впливу активного циклону на території області та ускладнення умов руху автотранспорту через сильні снігопади для пришвидшення очищення доріг, недопущення накопичення транспортних засобів в заторах, вводиться обмеження руху для великовагового та громадського транспорту на наступних автомобільних дорогах державного значення.

На даний час обмежень руху вантажного та громадського транспорту в Черкаській області немає.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв без нагальної проблеми утриматися від поїздок на власному авто на час негоди. Бережіть себе та не будьте байдужими до інших учасників руху, які потрапили у складну ситуацію.

Водії, будьте обачними та обережними, вирушаючи в дорогу за таких погодних умов. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, обирайте помірну швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції. А також враховуйте особливості та стан транспортного засобу і дорожнього покриття, уникати будь-яких ризикованих маневрів.

Під час роботи снігоприбиральної техніки, водії автомобілів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

Краще запобігати виникненням надзвичайних ситуацій. Будьте уважні та обережні.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100