реклама
Sucurity Police

реклама

28 грудня в Черкасах відбувся соціальний, безкоштовний концерт студії «Квартал 95», який став новорічним подарунком для місцевих ветеранів і учасників АТО, а також членів їхніх сімей, лікарів, педагогів та інших містян, які не можуть собі дозволити придбати квитки на подібні заходи.

__PZ8059

– Наш невеличкий тур – 22 концерти – охопив 9 міст України й врешті-решт завершується в Черкасах, – розповів Володимир Зеленський журналістам. – Крім благодійних концертів, ми даємо й звичайні. На них так само завжди збираємо аншлаги.

За словами артиста, проводити доброчинні заходи – це багаторічна традиція студії «Квартал 95».

На запитання, чому в програмі концертів так багато «політичних» жартів, Володимир Зеленський відповів, що номери їхнього колективу завжди злободенні, а сьогодні однією з найактуальніших тем є якраз підготовка до виборів.

__PZ8197

Проте, не всіх журналістів така відповідь задовільнила.

– Часто українці думають, що ви говорите про вибори тому, що плануєте брати в них участь. То ви братимете в них участь чи ні? – запитали найнаполегливіші.

«А що?» – запитанням на запитання відповів артист. А тоді, більш серйозним тоном додав, що «…думає про це».

– Ми – нормальні законослухняні люди. Виборчий процес в Україні розпочинається з 31 грудня. Тобто, я ще маю час для того, щоби прийняти рішення, – підсумував Володимир Зеленський.

__PZ8428

Нагадаємо, що за даними всеукраїнського опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології в кінці листопада – на початку грудня, Володимир Зеленський опинився на другому місці президентського рейтингу. Його готові підтримати 14,6% українців, які визначилися з вибором. Першою йде Юлія Тимошенко (21,2%). Петро Порошенко посідає третю позицію з 11,6% підтримки. У другому турі, за даними соціологів, Володимир Олександрович має хороші шанси здолати всіх можливих суперників.

Як відомо, Володимир Зеленський уже спробував себе у ролі президента України – допоки в художньому фільмі «Слуга народу».

– У цей проект ми вклали всю душу й безліч старань, – сказав артист. – Багато вивчали, багато читали, намагалися вибудувати в голові ідеальний образ нормальної, чесної, порядної людини, безкомпромісної в боротьбі з корупцією. Людини, яка не здається, не ставить себе вище за інших, не є якимсь ідолом. Це не найсвятіша людина, але вона розуміє, чим живуть її співгромадяни. Тому що вона – не з іншого світу... Саме такою людиною ми хотіли б бачити президента України, – наголосив Володимир Зеленський.

1

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #21 степан 02.01.2019 09:26
Кто будет голосовать за Зеленского должен лечиться у доктора Хауса. :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #20 Volodymyr Rebel 02.01.2019 05:53
Ми вже бачимо,чого коштує американцям стратегічна помилка з вибором аморального шоумена с нульовим досвідом у політиці на президентськіх виборах,не наступити на ті ж граблі!...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #19 Mikroskop 01.01.2019 14:39
В новорічну ніч 31.12.18 він спалив себе і всю свою передвиборчу кампанію!Бовкну в у колокола не заглянувши у святци))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #18 Антонио 31.12.2018 12:56
Цитую .:
Люди, ну включите мозги. Чья креатура Зеленский? Обычная марионетка. К тому же ничего не смыслит в политике. Пусть начнет с Верховной Рады, например, и тогда посмотрим.

Начнет что???
Учиться брать взятки за принятие законов...?
Присмыкаться перед лидерами партий...?
Лицемерить,лгат ь...?
Да, это хорошая школа для "настоящих политиков"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #17 Шварценеггер 31.12.2018 09:39
Цитую ченчик:
новий Рейган знайшовся- але в того вже був досвід перед кріслом президента

Рейган, як і я, був губернатором Каліфорнії, економіка якої дорівнює економіці росії. Ми не працювали тостуючими на корпоративах нуворішів та тамадами у олігархів. Якщо - Вовчик ''п'єм до дна, тост контрольний'', то тоді вже - МихМихПоплавськ ий! І - професор, і - ректор, і - депутат, і - бізнесмен...., а Вовчик буде співати про кропиву.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #16 007 31.12.2018 07:12
І знову стадо овець на виборах піде голосувати за петю, юлю, толю і т.д. Ви огляніться навколо і подивіться, що ці опитні політики зробили з країною, скільки нагребла сволота, до чого людей довели.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #15 ЗнаТоКи 31.12.2018 06:49
Має бути чесним? А чесно перед виборами їздити з «соціальними» безкоштовними концертами, на яких фактично агітувати? Хтось може пригадати, коли це Квартал безкоштовно давав концерти? Це ПІДКУП ВИБОРЦІВ! А взагалі просто Бєня Коломик розкладає яйця до різних корзин: сюди Вовині, а туди Йуліні...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #14 . 30.12.2018 23:29
Люди, ну включите мозги. Чья креатура Зеленский? Обычная марионетка. К тому же ничего не смыслит в политике. Пусть начнет с Верховной Рады, например, и тогда посмотрим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #13 vv 30.12.2018 19:13
Малороси, це ваш президент. Не проґавте можливість, такий кандидат!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #12 Правдолюб 30.12.2018 18:19
Цитую Уманский Еврей:
Одно дело когда идёт предвыборная гонка, то кандидаты ВСЕГДА обещают разные сказки, а когда становятся депутатами, президентами, то всё меняется. Зеленский как и все без исключения потенциальные кандидаты будут рассказывать сказки народу и обещать всё что угодно чтобы люди пошли голосовать за них, а потом.... как всегда.....

Ну если все не такие, а как всегда...., иди ты ! Прояви себя с честной стороны и докажи, что можешь не только комменты строчить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100