реклама

реклама

У місті Умань на зупинці громадського транспорту біля центрального ринку під маршрутку потрапила пенсіонерка. Жінка послизнулася на льоду і впала прямо під заднє колесо автобуса. Водій цього не помітив і переїхав бідолашну, повідомляє «04744.info» з посиланням на «Надзвичайні новини».

Під час госпіталізації постраждала була при тямі, але у важкому стані.

Лікарі діагностували у жінки багатоуламковий перелом правої стегнової кістки та відкритий перелом правої великогомілкової кістки.

Проте ввечері цього ж дня пенсіонерці стало погано. З травматологічного відділення її довелося перевести до реанімації. Там, несподівано навіть для самих лікарів, у жінки зупинилося серце. Точну причину смерті пенсіонерки встановить судмедекспертиза.

Перед смертю жінка розказала лікарям, що впала, коли виходила з маршрутки. Але через велике скупчення людей чи власну неуважність водій маршрутки цього не помітив і продовжив рух.

За словами водія, він дивився на проїжджу частину в ліве дзеркало і тому не бачив, як пенсіонерка потрапила під колеса. Чоловік навідувався до постраждалої у лікарню, а наразі допомагає її рідним покрити витрати на поховання. Хто винний у трагедії, буде встановлювати слідство.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100