реклама

реклама

Відповідно до підписаного Меморандуму про співпрацю між Державною службою зайнятості України та АТ «Укрзалізниця» протягом 2018 року одеські залізничники спільно зі службою зайнятості провели чисельні заходи щодо інформованості шукачів роботи про одного з найбільших роботодавців півдня України регіональну філію «Одеська залізниця».

ПЧ-5 еще

При цьому також було організовано 14 профорієнтаційних заходів із залученням навчальних закладів. Для старшокласників проводилися професіографічні екскурсії виробничими цехами підрозділів магістралі, зокрема вагонних та локомотивних депо, дистанцій колії, станцій. Крім того відбулись інтелектуально-спортивні змагання між учнями різних навчальних закладів із залученням служби кадрової та соціальної політики філії.

Залізничники брали участь у семінарі «Живи та працюй в Україні», чотирьох профорієнтаційних заходах, дев'яти презентаціях професій, трьох днях відкритих дверей для випускників шкіл, трьох профорієнтаційних проектах «Місто професій», також відбулися п’ять зустрічей працівників кадрових підрозділів з представниками Христинівського районного, Добровеличківського та Знам’янського міськрайонного центрів зайнятості.

Додатково протягом поточного року виробничі підрозділи регіональної філії брали участь у 18 ярмарках вакансій, 13 семінарах для кадрових служб, 15 заходах "День відкритих дверей".

У результаті проведеної роботи більш ніж 80 осіб працевлаштувалось до виробничих підрозділів регіональної філії.

Прес-центр регіональної філії

«Одеська залізниця»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 ченчик 02.01.2019 12:46
Колись ремонтні майстерні ст. Шевченко прийшли в повний занепад, а потім прийшов Кирпа і все відродилося. Неможливо було влаштуватися тоді на роботу на залізничний транспорт. Минули роки і все знову загублено. Тепер, що- знову все по новому?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100