реклама
Sucurity Police

реклама

Напередодні Нового року відбулося урочисте відкриття оновленого контрольно-пропускного пункту військової частини А1402, яка розташована у центрі Золотоноші.

DSC_6215

Про це повідомляє «Златокрай».

Ремонт здійснювався за кошти міської влади та меценатів – Людмили Русаліної та Віктора Полозова. На офіційній частині були присутні міський голова Віталій Войцехівський, перший заступник Олег Масло і директор КП «Міський водоканал» Сергій Кузнєцов.

Фасад КПП набув достойного вигляду – викладений плиткою ґанок, пофарбовані приємного кольору стіни, новенькі металопластикові вікна і встелена блискучо-бордовою металочерепицею покрівля. У середині приміщення ремонт «поширився» на шість кімнат. Зокрема оновили кімнату відпочинку добового наряду, кімнату для відвідувачів, пост чергового КПП. А найважливіше – зробили таку необхідну вбиральню, якої раніше ніколи не було.

– КПП – це обличчя будь-якої частини. Перше враження – створює загальну картинку і закарбовується назавжди. Тому оновлення контрольно-пропускного пункту для нас було дуже важливе, – стверджує т.в.о. заступника командира полку з морально-психологічного забезпечення військової частини А1402 майор Валерій Сич.

Коридор викладений плиткою, підлога встелена лінолеумом, металопластикові вікна й сучасні двері, вирівняні, пофарбовані стіни – ремонт КПП вдався.

Військовики були зворушені підтримкою місцевих органів влади і вручили «Подяку» міському голові.

Та подарунки для військової частини на цьому не закінчилися. На офіційному відкритті Віталій Олександрович пообіцяв встановити спеціальний, виготовлений за індивідуальними розмірами стіл для чергового КПП.

DSC_6249-768x512

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Эдгар коророму ПО 04.01.2019 17:52
[quote name="Зер гут"] /quote]
Да я знаю, что у соседа пусть корова сдохнет,а я порадуюсь.У меня была экономка с Украины так ничего себе девка.Она почему то решила что я русский.и однажды что бы получить преференции открыто стала радоваться когда в Киеве мужчина на станции потерял сознание и скатился на рельсы, где его переехал поезд что на помощь работники метрополитена не спешили. Рельсы обесточили уже после того, как по нему проехал поезд и высадил пассажиров.Так радоваться горю других даже врагов могут только полные кретины и обезяноподобные существа.Я эту ... уволил
теперь у меня работает з Белоруссии.Я доволен.А всех укров я уволил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Зер гут 04.01.2019 13:09
В июле 2015 года, в разгар вторжения рашистов в Украину, в российском Омске рухнуло здание казармы воинской части, где находилось 337 вояк рос. армии. В результате завала погибло 24 солдата, еще 21 госпитализирова н с разными степенями увечий.
Бурят-министр Шойгу тогда заявил, что виноват... совковый цемент, которым это сарай слепили в 1975 году. "Муд..рое" объснение семьям погибших.
Хорошо, что наши делают выводы не на своих ошибках, а на ошибках даунов из-за поребрика.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Золотоноша 04.01.2019 12:33
Цитую Шурпетов:
лайном закидали,а лiжки як у концтаборi Аушвиц.

Ти в Аушвіці зону топтав, Шурпєтка, чи просто на кроватці там повалявся? Але ж базариш так, наче з "Владімірскава централа" :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #1 Шурпетов 04.01.2019 12:21
лайном закидали,а лiжки як у концтаборi Аушвиц.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100