реклама

реклама

Працівники Звенигородського лісгоспу взяли участь у семінарі з актуальних питань бухгалтерського обліку та кадрової політики, що проходив у м. Києві.

0-02-04-a7d7731e576bf9fcab6ae4cf02e9c2c11ad3a7b7157f6c8ace19b426a26ebebb_full

Про всі тонкощі бухгалтерського обліку, податків та  фінансової звітності розповідала Олена Самарченко – незалежний консультант з питань оподаткування та бухгалтерського обліку, автор численних статей і публікацій в бухгалтерській пресі. Окрім того, учасники семінару мали змогу ознайомитися з останніми змінами в законодавстві, осінніми нововведеннями ПДВ-обліку та проаналізувати поточні податково-облікові проблеми.  Окрім лекційного заняття, учасники обмінялись досвідом роботи, виконали ряд практичних завдань і, наостанок, отримали корисні роздаткові матеріали з ґрунтовними відповідями на важливі бухгалтерські питання.

Лектором для працівників кадрових служб була Мойсеєнко Тетяна – шеф-редактор 7eminar.com, податковий консультант, експерт з трудового права та кадрового обліку, автор численних статей з питань оплати праці та трудового законодавства. Слухачі семінару отримали рекомендації щодо порядку обрахунку нового страхового стажу працівників (для лікарняних виплат), ознайомились з останніми змінами  у кадровому діловодстві та ін. У формі відкритого діалогу обговорили актуальні питання щодо дотримання вимог законодавства про працю.

По закінченню навчання бухгалтери Звенигородського лісгоспу Олена Лисак, Ірина Корінчук, Людмила Борщенко та працівник кадрової служби Олена Ястремська отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.

До слова, така практика вже стала традиційною та підтримується керівництвом лісгоспу. – Успіх підприємства залежить від працьовитих та досвідчених працівників, які розуміються у законодавстві, що постійно змінюється, тому додаткові знання та навички ніколи не будуть зайвими, – переконаний директор Звенигородського лісгоспу Анатолій Проценко.

Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100