реклама

реклама

Напередодні різдвяних свят до юних українців, яких війна позбавила можливості зростати у повній сім’ї, з подарунками та словами підтримки навідались лісівники Черкащини.

IMG_0754

До цієї важливої справи лісівники підготувались заздалегідь, попередньо вивчивши потреби сімей загиблих учасників АТО, вихідців з Черкащини.  Тому й подарунки для дітей були різноманітні: матеріальна допомога, шкільне канцелярське приладдя, дитячі розвиваючі ігри, продуктові набори та, звичайно ж, солодощі.

Як зазначають лісівники, які безпосередньо відвідали ці сім’ї, у більшості випадків їм дякували не стільки за подарункові набори, скільки за проявлену турботу про них та пам’ять про їх загиблих чоловіків та батьків.

DSCN9657

Майже у кожному районі області проживають такі родини, тому ініціатива начальника Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Дзюбенка привітати такі сім’ї з різдвяними святами  була підтримана у держлісгоспах, адже кожна така родина заслуговує на особливу повагу та шану.

До слова, 29 працівників державних лісогосподарських підприємств Черкащини є учасниками АТО. Всі вони отримують належну підтримку та знаходяться під постійною опікою підприємств, у яких працюють.

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100