реклама
Sucurity Police

реклама

У вівторок, 8 січня, в селі Рижанівка Звенигородського району Черкаської області поховали 28-річну Вікторію Б. Останні півтора місяці жінка жила в селі Озірна Звенигородського району. Сиротами залишилося двоє дітей – хлопчики 6 і 7 років.

regnum_picture_150356229318163_big Про це пише журналіст Юрій Стригун у виданні «Gazeta.ua».

«Вікторію ревнував чоловік, – каже один із колишніх односельців. – Прізвища не називає. – Вони через це постійно сварилися. Поліція нібито вже заарештувала його».

Сільський голова Озірної Дмитро Юхимчук не знає причину смерті Вікторії.

«Говорити можна будь-що, бо язики в наших людей без кісток, – розповідає телефоном. – Але офіційну причину назве поліція після експертизи. Жінка не місцева. Родом із Рижанівки нашого району».

У сільраді Рижанівки розповідають історію покійної.

«Зараз у селі гуляє кілька версій, – каже сільський голова Олександр Гоменюк. – Одні кажуть, що Вікторія після сварки із чоловіком напилася пігулок і померла. Інші стверджують, що її повісив чоловік. Правди зараз ніхто не знає. Жінка тричі виходила заміж. Спершу жила в рідному селі із першим чоловіком. Нажили двох хлопчиків. Згодом розлучилася й вийшла заміж у Вільхівець. Там пожила півтора-два роки, знову розлучилася й вийшла заміж в Озірну. Там прожила місяць чи два. Ніяким алкоголем не зловживала. Дітки завжди чисті, охайні й доглянуті. Не віриться, що така трагедія сталася із молодою жінкою».

Звенигородські правоохоронці подробиць трагедії поки не розкривають. Основна версія – самогубство. Кримінальне провадження відкрито за статтею «вбивство». За інформацією з джерел у поліції відомо, що жінка перед повішанням залишила передсмертну записку. В родині нібито часто були скандали. Жінка відвідувала місцевого психолога. З чоловіком жила в шлюбі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100