реклама

реклама

Уманською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконного збуту психотропної речовини.

Прокуратура Так, досудовим розслідуванням встановлено, що 49-річна жителька міста Умані придбала та зберігала при собі, з метою подальшого збуту, психотропну речовину (амфетамін). В подальшому, 04.01.2019 року на одній із вулиць міста Умані, діючи умисно та цілеспрямовано, з корисливих мотивів, повторно, незаконно продала  поліетиленовий пакетик, в якому містилась порошкоподібна речовина білого кольору із психотропною речовиною – амфетаміном.

05.01.2019 Уманською місцевою прокуратурою зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.307 КК України, а саме незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини, вчинене повторно, особою, яка раніше вчиняла злочин передбачений ст.317 КК України.

06.11.2018 Уманським міськрайонним судом жінці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні перебуває на контролі керівництва Уманської місцевої прокуратури.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 КК України передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Уманська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100