реклама

реклама

7 січня 2019 року працівниками Управління Державного агентства рибного господарства у Черкаській області під час проведення рибоохоронного рейду на Кременчуцькому водосховищі   в урочищі «Чорна яма» в Липівському орнітологічному заказнику  поблизу с. Кедина Гора Золотоніського району Черкаської області о 16 год. 00 хв. виявлено рибу  судак в кількості 135 шт., приблизною вагою 41 кг, а також встановлено трьох осіб, які займалися незаконним виловом водних біоресурсів забороненими знаряддями лову та виловили вищезазначену рибу.

photo_2019-01-10_08-59-20

Збитки,  нанесені  рибному  господарству України,  складають 121905 грн. 00 коп.

На місце скоєння  правопорушення було викликано працівників слідчо-оперативної групи  Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області для фіксування факту правопорушення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Цього ж дня, державними інспекторами Черкаського рибоохоронного патруля о 16 год. 15 хв. під час проведення рибоохоронного рейду на Кременчуцькому водосховищі в Липівському орнітологічному заказнику поблизу с. Кедина Гора, Золотоніського району, Черкаської області затримано громадянина, який займався виловом водних біоресурсів методом багріння та виловив рибу судак в кількості 30 шт., приблизною вагою 10 кг.

Збитки, нанесені рибному господарству  України,  складають 27090 грн. 00 коп. Складено протокол про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачено ч. 4 ст. 85 КУпАП.

На місце скоєння правопорушення було викликано працівників слідчо – оперативної групи Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області для фіксування факту правопорушення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Розрахунки збитків за незаконне добування водних біоресурсів здійснювалися відповідно по Постанови КМУ від 24.07.2013 р. № 541 «Про затвердження такс для обчислення розміру шкоди, заподіяної порушенням законодавства про природно – заповідний фонд».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Небайдужий 13.01.2019 16:20
Цитую Перехожий:
Цитую Рибалка-аматор:
"Герої". І як завжди - піар, піар...

Сьогодні таких судаків у Смілі на базарі продавали. Откуда дровішкі?

Прокуратура має перевірити дотримання вимог законодавства працівниками вказаного управління щодо виконання рішень суду в частині вилучених біоресурсів та знарядь лову.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Перехожий 13.01.2019 03:47
Цитую Рибалка-аматор:
"Герої". І як завжди - піар, піар...

Сьогодні таких судаків у Смілі на базарі продавали. Откуда дровішкі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Рибалка-аматор 12.01.2019 14:08
"Герої". І як завжди - піар, піар...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100