реклама

реклама

Вихованці Жашківської дитячої музичної школи завітали до міської ради з колядками та щедрівками. Школярі презентували давній народний обряд «водіння Кози». Гумористична народна вистава подарувала позитивні емоції працівникам апарату виконавчого комітету Жашківської міської ради, пише сайт міськради

DSC_1645

Готували дійство викладачі музшколи: автор ідеї, сценарист, організатор заходу - Наталія Бондарчук, вокаліст – Людмила Почтаренко, акомпаніатор - Іван Сухий.

Дев’ятеро юних артистів співали колядки, щедрівки, інші віншувальні пісні, зцілювали брикливу Козу, танцювали, засівали.

Наталія Бондарчук розповідає, що діти дуже старанно готувалися до так званих різдвяних гастролей містом: «Цьогоріч, після тривалої перерви, ми відновили традицію водіння кози в установах району. Наші учні сьогодні віншували працівників районної ради, райдержадміністрації, газового господарства… Зрозуміло, ми не могли не завітати до міської ради. Ми в такий спосіб і любов до народних традицій дітям прививаємо, і разом з ними вітаємо земляків зі святами. Діти дуже старалися і виявили бажання ще й наступного року щедрувати й маланкувати».

Передбачалося, свою виставу вихованці музичної школи того дня мали презентувати разом із аматорами сцени Міського будинку культури біля шопки. На жаль, учасники художньої самодіяльності МБК за станом здоров’я не змогли взяти участь у дійстві. Тож аби вберегти від переохолодження на морозному повітрі решту юних артистів, організатори відмінили захід.

Втім діти встигли передати дух різдвяних свят колективам установ. За різдвяне дійство та подаровані позитивні емоції міський голова Ігор Цибровський з колективом апарату виконавчого комітету Жашківської міської ради подякував щедрувальникам. Та, як і годиться, за народною традицією – обдарувли їх грошима та солодощами.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Да, явно зачотный! 11.01.2019 10:22
Этот козёл с пакетом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100