реклама

реклама

Телеведучий родом з Черкас Олександр Скічко став відомим після того, як вів "Євробачення". Нині він разом з родиною – на відпочинку в африканській саванні.

75497 В Instagram та Facebook він регулярно ділиться своїми фото та відео з подорожей Кенією, пише «Прес-Центр». Найоригінальнішим було відео зі стадом слонів у окрузі Самбуру, яке черкащанин підписав так:"Сьогодні на сафарі зустріли стадо слонів. Їх було 20-30. Ми сиділи в машині затамувавши подих, а вони просто йшли на нас. Момент, коли ти перестаєш дихати…" На що йому відповіли схвильовані підписники, що така зустріч велика рідкість, адже слони рідко підходять так близько до туристів, і велика небезпека, адже стадо було дуже численним і непередбачуваним.

Окрім того, він побував у племені, де вперше бачили білу людину: "Це абсолютно інший світ! У них немає інтернету, немає ні електрики, ні каналізації, ні звичайного одягу, навіть зброї немає (тільки кинджали і списи). Сьогодні зустріли трьох дівчаток, які пасли кіз, вони вперше в житті побачили білих людей! Усвідомити це звичайній людині дуже складно! Африка дивує!"

Так само емоційно Скічко подякував своїй дружині, яка "підбила" його на екстремальну подорож: "Тільки ти можеш затягнути мене на край світу! Дякую тобі за неймовірну ідею відвідати Африку, цю подорож я не забуду ніколи, вона ні на що інше не схожа!"

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #2 Реаліст 12.01.2019 18:55
У Кенії я не був, а от у Тунісі і Єгипті - так.
Скажу одне: Скічко правильно зробив, що поїхав туди взимку - і дешевше утричі, і під шаленим сонцем не париться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Дональд Трамп 12.01.2019 14:12
Неужели простым черкащанам,пенс ионерам и людям,живущим на минимальную зарплату интересно читать эту муть ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100