реклама
Sucurity Police

реклама

У «Фейсбук» Черкаський рибоохоронний патруль оприлюднив перелік водних об’єктів (їх ділянок), де любительське рибальство здійснюється в порядку загального використання водних біоресурсів (за винятком нерестовищ та зимувальних ям - в період дії заборони, переліки яких щорічно визначаються відповідними наказами, а також місць, де згідно з Правилами любительського та спортивного рибальства ловля риби та інших водних біоресурсів заборонена)

757718

1. Кременчуцьке водосховище

1.1 По правому березі:

1.1.1 Від південної межі дренажного каналу в р-ні м. Канів вниз по течії р.Дніпро до танцмайданчика та вглиб р. Дніпро до роздільної дамби.

1.1.2 За 500 м від початку о. Плавучий, з північної сторони, вниз по течії, за 500 м до кінця о. Плавучий та вглиб за 20 м до правої межі фарватера.

1.1.3 Від пристані Тубільці вниз течією до протоки біля острова Марченка, за 20 м до фарватера (урочище «Сороки»-«Старик», урочище «Станове», заплави в нижній частині о.Марченка).

1.1.4 Від місця перетину Вільшанської захисної дамби та дамби ставкового господарства ПрАТ «Вільшанка» вздовж всього каналу з притоками до межі виходу каналу в р. Дніпро (урочище «Гадючка»).

1.1.5 Від першого причалу до режимної зони залізничного мосту м.Черкаси, вниз по течії з правої сторони фарватера, за винятком зимувальних ям (акваторія в межах від 46 буя до 72 буя по ширині русла р.Дніпро в 1 км) з 1 листопада до кінця весняно – літньої заборони.

1.1.6 Від режимної зони залізничного мосту з правої сторони фарватера вниз по течії за 500 м. до річпорту, за винятком зимувальних ям (урочище «Красне», «Хомутець») з 1 листопада до кінця весняно - літньої заборони.

1.1.7 Дренажний канал мікрорайону «Дахнівка» по всій його довжині, за винятком режимної 500 - метрової зони насосної станції.

1.1.8 Від південної межі намивного острова навпроти силікатного заводу до риббригади с. Червона Слобода.

1.1.9 В с.Сагунівка від риббригади ТОВ «Прелесть» до с.Топилівка вглиб водосховища 500 м.

1.1.10 Від 500 - метрової зони насосної станції с. Топилівка до риббригади с. Тіньки, вглиб водосховища 500 м.

1.2 По лівому березі:

1.2.1 Від рибстану с. Келеберда Канівського району вниз по течії по всій ширині «Прохорівського Річища” за 500 м до газопроводу, довжиною 10 км, шириною 300 м.

1.2.2 Від початку заплави з боку р. Дніпро до 500 - метрової зони насосної станції с. Чехівка.

1.2.3 Дренажний канал від с. Благодатне по всій довжині за винятком режимної 500 - метрової зони Чехівської насосної станції.

1.2.4 Від тур. бази с. Чехівка до 500 – метрової зони НС Іркліївського риборозплідника та вглиб водосховища 500 м.

1.2.5 Затока суднового каналу колишнього вантажного порту (в с.Іркліїв), яка межує з лівої сторони з господарством ПП «Прогрес 11», а з правої – ДП «Іркліївський риборозплідник рослиноїдних видів риб» по береговій лінії.

1.2.6 За 500м від контурної дамби господарства ПП «Прогрес 11» вниз по течії до нижньої межі с.Придніпровське та вглиб водосховища 1,5км.

1.2.7 Від риббригади СТОВ «Дніпро» с. Васютинці до риббригади с. Вереміївка та вглиб водосховища 500 м.

2. Річки, ставки та інші малі водосховища в адмінмежах Черкаської області (в районі діяльності (контролю) Управління Державного агентства рибного господарства у Черкаській області) – на всій акваторії (за винятком водойм, які знаходяться в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду, спеціальних товарних рибних господарств та водні об’єкт які перебувають в користуванні для цілей аквакультури).

2.1 На водоймах спеціальних товарних рибних господарств любительське та спортивне рибальство регламентується Режимом рибогосподарської експлуатації водного об'єкта.

2.2 Ділянки та умови ведення любительського рибальства на водних об’єктах які перебувають в користуванні для цілей аквакультури визначаються суб’єктом аквакультури.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100