реклама

реклама

Виконавчий комітет ухвалив рішення про зміну постачальника тепла в одній із канівських шкіл, оскільки останній не дотримувався теплового режиму у навчальному закладі.

publichnye-lyudi-1-680x389 Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію прес-служби Канівської міської ради.

Із січня постачальником теплової енергії для Канівської загальноосвітньої школи №3 став ПП Рахуба І.В. Відповідне рішення було ухвалено під час засідання виконавчого комітету, яке відбулося 9 січня.

Навчальний заклад було переведено на альтернативні джерела опалення приміщень. Утім, попередній постачальник теплової енергії не влаштовував замовників.

«Новий постачальник уже розпочав роботу і ми вже зараз бачимо суттєві покращення. Якщо допіру в школі було не більше 10 градусів тепла, то сьогодні це 18-19 градусів», - говорить начальник управління ЖКГ та екології Тетяна Стадник.

Фотоколаж з Інтернет-мережі.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Роман 15.01.2019 23:36
Я тут щось не вкумекаю - змінили постачальника тепла це як? Труби посеред зими до іншої котельної проклали? І далі пишете: «Навчальний заклад було переведено на альтернативні джерела опалення приміщень.» Тобто, котельна у школи своя? То який в біса може бути «постачальник тепла», якщо котельна своя? Чи хотіли сказати, що кочегара, який мало палива кидав у топку звільнили й прийняли на роботу іншого? Нічого по суті питання не зрозуміло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100