реклама

реклама

13 серпня 2018 року до чергової частини Маньківського ВП Уманського ВП ГУНП в Черкаській області надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Маньківського району невідома особа здійснила викрадення автомобіля.

ЗПрокуратура а  вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

У ході досудового розслідування, після проведення всіх необхідних слідчих (розшукових) дій, особу зловмисника встановлено, ним виявився 17-річний місцевий житель.

На даний час слідчим відділенням Маньківського ВП Уманського ВП ГУНП в Черкаській області за погодженням з Маньківським відділом Уманської місцевої прокуратури неповнолітньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України.

Довідково: Незаконне заволодіння транспортним засобом, тобто кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 289 КК України - карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Прокуратура міста Умані

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100