реклама

реклама

Після відпочинку в банному комплексі, троє друзів здійснили крадіжку Т2-тюнера, щоб здати його в ломбард, а на виручені кошти продовжити святкові гуляння.

Cherkasy_kradijka_12.01 (1)

Близько 17-ї години на пульт централізованого спостереження центру технічної охорони Управління поліції охорони Черкаської області надійшов сигнал «Тривога» з банного комплексу, що розташований по проспекту Хіміків. На місце події відразу прибув наряд групи реагування поліції охорони.

Cherkasy_kradijka_12.01 (2)

Адміністратор розповів, що у їхньому комплексі замовили відпочинок троє осіб. Та по його закінченню працівники помітили, що з кімнати, де знаходились відпочиваючі, зник цифровий ефірний приймач. Друзі заперечували свою причетність до пропажі майна. Поліцейські охорони, здійснивши поверхневий обшук, виявили в даних осіб Т2-тюнер.

Cherkasy_kradijka_12.01 (3)

Злодіями виявилися громадяни, 1976 та 1974 років народження, жителі Черкаського району. За словами правопорушників, двоє співмешканців запросили свого друга відпочити в банному комплексі, а коли на продовження свята не вистачило коштів, вирішили здійснити крадіжку приймача щоб здати його в ломбард.

Слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції ГУНП задокументувала подію. Затриманих доставлено в районний відділ поліції ГУНП.

Управління поліції охорони в Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Сидоренко. 16.01.2019 09:08
Красти так по лоховськи недобре.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100