реклама

реклама

У передноворічній метушні лісівники Черкащини не забули і про військовослужбовців, які боронять рідну землю від ворожих зазіхань.

Ось і цього разу звенигородські лісівники не залишилися осторонь і забезпечили потреби військових, які до них звернулись – відгукнулись на прохання керівництва тактичної групи «Таврія» та надали відповідну допомогу для удосконалення системи фортифікаційного обладнання оборонних позицій та місць несення служби.

2019-01-03_091651

– Добро, яке роблять лісівники, вкрай необхідне українським військовим. Приємно, що їхнє бажання допомагати тим, хто робить все можливе, щоб в Україні запанував мир і спокій, не згасає, – переконаний волонтер Руслан Бойко. Він і передав трудовому колективу державного підприємства «Звенигородське лісове господарство» та директору цього підприємства Анатолію Проценку від військовослужбовців грамоти та слова вдячності за постійну допомогу військовим Збройних Сил України.

2019-01-03_091724

«За активну громадську позицію та вагомий внесок у волонтерську діяльність щодо надання благодійної допомоги військовослужбовцям тактичної групи «Таврія», – йдеться у грамотах, підписаних командиром цієї групи, полковником А.В.Соколовим.

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100