реклама

реклама

11 – 13 січня 2019 року, в одному з найпрекрасніших міст Європи, в історичному центрі Львова, відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв "Українська Коляда 2019".

IMGP0945

На конкурс з’їхалися учасники з різних куточків України, що представляли Волинську, Полтавську, Київську, Чернігівську, Харківську, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську, Миколаївську, Запорізьку, Черкаську області тощо. Приїхали конкурсанти з сусідніх держав: Білорусь, Польща.

Більше 80 колективів-учасників показували свої таланти на сцені Львівського державного палацу естетичного виховання молоді.

IMG_8328

Місто Черкаси представляла Зразкова вокальна студія «Гармонія» (керівник Людмила Бурдєєва), яка привезла на огляд журі велику різдвяну композицію «Маланка», участь у якій взяли 30 юних вокалістів. Журі  одноголосно  виставили по 10 балів, адже всіх присутніх вразила драматургія композиції, артистизм, бездоганне вокальне виконання юних співаків і в результаті найвища нагорода – Гран-прі. А дует  Калюжної Вероніки та Гребенщикова Романа виконав українську народну пісню «Ой, на горі ярмарок» і виборов 1 місце.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100