реклама

реклама

Безымянный Черкаські активісти, які іменують себе «Лігою Справедливості», захищали порушника та блокували проїзд патруля, інформують у патрульній поліції області.

Під час нічного патрулювання увагу поліцейських привернув автомобіль Opel Vivaro, що мав явні технічні несправності. Подія сталася 7 січня, на вулиці Смілянській у Черкасах.

Як з’ясували патрульні, даного водія суд уже визнавав винним за ч. 1 ст. 130 КУпАП, але тоді на порушника не наклали стягнення у вигляді штрафу і не позбавили права керування.

Цього разу кермувальник знову мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Проте, він не погодився пройти освідування та відмовився від процедури у присутності двох свідків.

Коли поліцейські почали складати адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 130 та ст. 121 КУпАП, на місце прибули «активісти», які стали на захист правопорушника, почали втручатися у роботу патрульних поліцейських та перешкоджали їхній діяльності.

Далі, особи блокували проїзд авто й чинили опір працівникам поліції. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу та, на місці встановили дані одного із «активістів».

Також, згідно інформаційно-аналітичної бази НПУ поліцейські встановили, що на одного з числа даних «активістів» є неодноразові заяви від громадян про крадіжки велосипедів і дитячого візочка.

Через що, працівниками поліції написані заяви до Черкаського відділу поліції та, наразі, відкрито кримінальне провадження.

реклама

Коментарі  

 
+11 #3 Гроші 18.01.2019 11:44
Після Майдану виникла ця порода. Назви себе "активістом" і можна кидатися на поліцію, трощити пам'ятники, бешкетувати, погрожувати і ніхто не притягне до відповідальност і. Журналісти навіть хуліганами не назвуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 справедливий 18.01.2019 10:29
Цитую Черкасчанин:
Активистов развелось непуганных ....

Так, це ж нові хлопчики по визову, які заробляють гроші усупереч законодавству. Таких потрібно ставити до стінки, адже вони здебільшого ведеть себе як махновці, тобто це сама настояща бидлота, яка преться в Європу, а її не пускають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Черкасчанин 18.01.2019 09:52
Активистов развелось непуганных ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100