реклама

реклама

Допомога учасникам бойових дій на сході держави стала доброю традицією колективу ПАТ "Черкасиобленерго". Тож 17 січня від імені всіх працівників Товариства голова правління Олег Самчук передав необхідні для бійців технічні засоби, а також гостинці до великого свята Водохреща черкащанам 58-ї окремої піхотної бригади.

1547736591_50003330_335752123941289_275396300906692608_n

- Надзвичайно приємно, що майже відразу, як я звернулася з проханням до всіх охочих допомогти нашим землякам на передовій, "Черкасиобленерго" відгукнулися одними з перших, - говорить громадський активіст, волонтерка Гоарік Рубенян. – Нашим захисникам з 58-ї піхотної бригади був вкрай необхіден принтер для друку карт та набір для обжиму кабелів, продукти харчування, чай, цукор, солодощі, шкарпетки і навіть питна вода. Олег Григорович від імені колективу передав все необхідне і навіть більше, ми надзвичайно вдячні. Це не перший досвід співпраці з "Черкасиобленерго" в рамках благодійних акцій. Коли б ми не звернулися, незалежно від категорії громадян, що потребують допомоги, тут ми на неї можемо розраховувати.

Хоча нині поліпшили забезпечення ЗСУ, однак, за словами Олександра Гончарова, який відслужив на передовій майже рік, а зараз активно займається волонтерством, трапляються ситуації, коли і продукти, і вода вкрай потрібні.

- У хлопців має завжди бути запас, - говорить Олександр. - Адже буває, що продовольство через технічні перешкоди привозять невчасно. Ну а щодо солодощів, то тут і говорити нічого. Їм військові завжди раді, тому що гостинці з дому – це часточка тепла, яка зігріває їхні серця.

Олександр вже надвечір збирається вирушати на схід. Він знає з власного досвіду, як важливо коли про тебе пам’ятають у мирній Україні. Це додає сил і нагадує про тих, заради кого ти борониш рідну землю.

- Військові, котрі боронять кордони нашої країни на Сході, повинні бути забезпечені усім необхідним, щоб мати все, аби думати виключно про військову справу. Тому ми не тільки регулярно передаємо допомогу в зону бойових дій, а й допомагаємо всім нашим працівникам, які залучалися та брали безпосередню участь в АТО або на даний час беруть участь у операції об’єднаних сил на території України. На мою думку, маєш можливість допомогти – допоможи. Це моє життєве переконання і приємно, що наш колектив його поділяє. Коли ми всі почнемо думати не лише про себе, а й допомагати іншим, хоча б потрошку, по своїх можливостях, тоді і світ змінюватиметься на краще. А всім нашим бійцям на сході зичу міцного здоров’я і незламної віри в нашу перемогу, - наголосив голова правління ПАТ "Черкасиобленерго" Олег Самчук.

Прес-служба ПАТ "Черкасиобленерго"

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100