реклама

реклама

DSC_0356 Олімпійський чемпіон 1964 року (веслування на каное) Андрій Хіміч під час відвідин Президентом України Чорнобая минулої п’ятниці запросив Петра Порошенка стати першим Главою держави, який відвідає Свято богатирської сили імені Івана Піддубного в Красенівці.

– Я досі – єдиний олімпійський чемпіон у Черкаській області. 33 роки як я переїхав у це чудове селище (Чорнобай, – ред.). Чорнобаївщина, серед іншого, славиться селом Красенівкою, де народився і виріс славетний борець Іван Піддубний. Уже багато років у нас проводяться змагання на його честь. На них приїжджають і міністри, і прем’єр-міністри. Колись Леонід Кучма обіцяв приїхати. Обіцяв, але не приїхав. Усі в нас були, а Президента не було. Тому я як член організаційного комітету запрошую вас приїхати на ці змагання й стати першим Президентом, який відвідає це свято, – сказав, звертаючись до Петра Порошенка, Андрій Іванович.

Було помітно, що слова Андрія Хіміча, переконаного, що в серпні Порошенко і далі очолюватиме державу, дуже сподобалися Президентові. Він твердо пообіцяв «обов’язково побувати на цих змаганнях».

9

10

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 ЗСУ 20.01.2019 08:49
Старе,як мале. В казку вірить і в Діда мороза.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Екстрасенс 19.01.2019 21:02
І цей не приїде, бо не довго йому залишилося президентити. Поїде на Мальдіви.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Артист разговорного жанра 19.01.2019 20:58
В полку обицянок прибыло на одну свежую.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100