реклама

реклама

Так, до Черкаського відділу поліції надійшли повідомлення щодо неправомірних дій громадянина С., який проникав до приміщень, що належали жителям м. Черкаси та здійснював крадіжки чужого майна. Крім того, одну таку крадіжку з проникненням до житлового будинку громадянин С. вчинив за попередньою змовою з громадянином Ш.

Черкаською місцевою прокуратурою за результатами досудового розслідування у кримінальному провадженні до суду скеровано обвинувальний акт відносно вказаних осіб за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення, вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Прокуратура

За участі Черкаської місцевої прокуратури Соснівським районним судом м. Черкаси вказаних осіб визнано винними у вчиненні зазначених кримінальних правопорушень та призначено покарання: громадянину С. у вигляді 5 років 1 місяця позбавлення волі, громадянину Ш. у вигляді 4 років позбавлення волі.

На цей час вирок не набрав законної сили та вивчається Черкаською місцевою прокуратурою на предмет законності. Про це інформують в Черкаській місцевій прокуратурі

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100