реклама

реклама

Під час п’ятничних відвідин Чорнобая Президент України Петро Порошенко ще раз пообіцяв, що не допустить скорочення мережі сільських відділень «Укрпошти».

Президент дав голові ОДА Олександру Вельбівцю доручення


Начальник чорнобаївського центрального відділення зв’язку Лідія Захарова подякувала Порошенкові за його прохання до керівництва «Укрпошти» припинити скорочення маленьких відділень зв’язку й запитала, чи можуть поштарі та селяни й далі розраховувати на підтримку Президента.

У свою чергу Петро Олексійович подякував працівникам пошти «за ту велику роботу, яку вони роблять».

– Дехто в керівництві «Укрпошти» ставиться до неї лише з позиції вигоди. Зрозуміло, що на сільських пенсіонерах багато не заробиш. І от керівництво «Укрпошти» почало таким чином її реструктуризувати – шляхом скорочення листонош і відділів зв’язку, – розповів Петро Порошенко. – Після того, як до мене звернулися, я запросив до себе керівництво «Укрпошти». Вони сказали, що пошта має збитки, і без скорочення вона збанкрутує. Я запропонував дві речі. Я звернувся до парламенту і Уряду, щоб виділити «Укрпошті» 500 мільйонів гривень за умови, що ми зберігаємо всі сільські поштові відділення і всіх листонош.

Крім того, Порошенко звернувся до керівництва «Укрпошти», яке «отримує зарплату, яка приблизно в тридцять разів більша за зарплату Президента України» (за словами Петра Олексійовича, Президент отримує 28 тис. грн, а керівники «Укрпошти» – близько 800 тис. грн), з пропозицією переглянути ці зарплати.

– Це неприйнято, коли зарплата листонош і зарплата керівництва відрізняється в сотні разів, – вважає Президент.

Незважаючи на бесіду з керівниками «Укрпошти», за інформацією Порошенка, низку відділень усе одно закрили. Президент пообіцяв, що кожне закрите поштове відділення буде відновлено. А керівників обласних управлінь, які допустили закриття, буде звільнено «за невиконання прохання Президента».

– Тож якщо на вас будуть тиснути і скорочуватимуть сільські відділення, повідомте про це голові облдержадміністрації. Я доручаю йому залишити свій номер телефону і тримати президентське прохання на контролі. Адже листоноші не тільки і не стільки приносять листи (листи ми вже шлемо й електронною поштою). Листоноша – це і джерело новин, і доглядач, і зв’язок зі світом, і психолог зі словами підтримки. Тому нам потрібно захистити і листонош, і відділення. Захист Президента ви маєте, – під оплески пообіцяв Порошенко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Гроші 22.01.2019 12:31
Як від може це обіцяти, якщо питання належить до компетенції Кабінету Міністрів. Популізм чистої води.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Чорнобаївський шинок 22.01.2019 11:31
Приїждайте ще. П'ятничні відвідини для постійних відвідувачів в нас зі скидкою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100