реклама
Sucurity Police

реклама

Двом мешканцям Черкащини, жителю смт Маньківка та жителю смт Іркліїв, не пощастило. Під час візиту до сервісних центрів МВС для перереєстрації своїх автівок їх чекала неприємна звістка. В обох випадках під час експертного огляду було встановлено, що номери двигунів були нанесені «кустарно».

04.01.2019_10.01.2019_VOLKSWAFEN (1)

Так, 4 січня до ТСЦ МВС № 7142, що в місті Умань, із заявою про перереєстрацію автомобіля «VOLKSWAGEN PASSAT», звернувся 52-річний житель смт Маньківка Черкаської області, який придбав автомобіль по дорученню та знехтував перевіркою автомобіля у експертів перед його купівлею.

При огляді вказаного автомобіля судовими експертами сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів Черкаського НДЕКЦ МВС України, було встановлено, що первинний номер двигуна знищено, а на його місце нанесено номер двигуна не заводським способом.

Подібне порушення виявили експерти і 15 січня, коли до ТСЦ  № 7145, що в місті Золотоноша, із заявою про перереєстрацію автомобіля «УАЗ 452Д», звернувся житель смт Іркліїв Чорнобаївського району, який також мав намір продати свій «УАЗ» новому власнику.

2018-01-16-uaz

Під час огляду фахівцями ТСЦ також було встановлено, що табличка з ідентифікаційним номером виготовлена не заводом виробником,  первинний номер двигуна знищено механічним способом, а на його місце нанесено номер двигуна «кустарно».

Про обидва випадки співробітники сервісних центрів МВС негайно повідомили правоохоронцям, матеріали справи зареєстровано в журналах Єдиного обліку.

Про це повідомляє прес-служба  РСЦ МВС в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100