реклама

реклама

Кандидат у президенти, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко на початку цього тижня завітав з робочим візитом у Канів, де презентував план відновлення миру та деокупації українських територій – ці тези, фактично, проходить червоною ниткою в його передвиборчій програмі кандидата на пост Президента України.

IMG_3234

Безпеку і спокій громадян Валентин Наливайченко, якого ЦВК вже зареєструвало кандидатом у Президенти України, ставить на перше місце. Зі своєю програмою він ознайомив присутніх на круглому столі в Каневі.

IMG_3287

– Попри холод і сніг подивіться, яким вільним і невкритим кригою є Дніпро тут у Каневі. Це добре видно з Чернечої гори. Для мене це величезний символ того, що Україна рухається і досягне свого. Саме з Канева я вирішив презентувати свою програму. Найперше ми повинні мати віру в те, що усе зможемо. Як ми бачимо вільний від криги Дніпро, так ми матимемо вільну Україну. А головне для нас усіх – влада має служити людям! – наголосив Валентин Наливайченко.

IMG_3230

Він зауважив, що Президент повинен бути тією людиною, яка захищає громадянина, його інтереси.

– І для мене, як майбутнього Президента, ключовим є захист простої людини, зміна системи влади на службу людям, повернення країни на світлий шлях розвитку. Економіка, соціальна сфера, пенсії, зарплати, – все це має стати пріоритетним, бо це включає відновлення нормального життя в країні. І ми маємо стати членами ЄС і НАТО. Бо для нашої нації важливими є європейські стандарти, – наголосив Валентин Наливайченко.

Також у день приїзду до Канева лідер Руху «Справедливість» відвідав могилу Олекси Гірника, який 41 рік тому вчинив акт самоспалення. Валентин Наливайченко не міг не торкнутися в цьому контексті і сьогоднішніх проблем.

– Постать Олекси Гірника мала вплив на тих, хто виступав за незалежність України. І зараз ми змушені доводити право на незалежність. Обов’язок Президента – гарантувати громадянам мир та безпеку. Я знаю, що робити і як робити. Не боюся труднощів та відповідальності, маю нульову толерантність до корупції і не залежу від олігархів. Маю чіткий покроковий план відновлення миру та деокупації частин Донецької та Луганської областей та АР Крим, який, серед іншого, передбачає укладення нової дієвої міжнародної угоди, – зазначив Наливайченко.

IMG_3358

Люди цікавилися першими кроками лідера «Справедливості» на посту Президента.

– Ми підготували план відновлення миру. Я його не просто підготував, а опрацював разом з міжнародними партнерами. Потрібно тиском і примусом виводити війська агресора з наших земель. Також важливим пріоритетом вважаю знищення корупції, скасування депутатської недоторканності. Відчуття невідворотності покарання має стати принципом справедливого життя в країні. Але справедливого для кожного, коли кожен буде захищений владою, судами, правоохоронними органами, – наголосив кандидат в Президенти.

IMG_3320

Найголовнішим в економіці він назвав відновлення українських підприємств.

– Це стосується і заборони розкрадання земель, і зупинки вивезення лісу-кругляка. Але головне – це необхідно запустити оборонні заводи. Бо завантаженість заводів означає відродження економіки – все пов’язано. Другий ключовий пріоритет – є ключові галузі, які мають стати локомотивом відродження – це порти, транспортні магістралі. Якщо скажете, що бракує грошей, то відповім тим, з чого починав – слід знищити корупцію! У контексті цього вважаю, слід послуги перевести в електронну сферу, щоб все було в електронному вигляді. Це дає прозорість. І ми підготували «електронний уряд» з естонськими колегами. Всі ці напрацювання я маю, – сказав Валентин Наливайченко.

До слова, відповідаючи на запитання журналістів, Валентин Наливайченко зазначив, що заставу за реєстрацію в кандидати у Президенти рух «Сплаведливість» збирав протягом 2017-2018 років.

IMG_3320

– До речі, вважаю, що застава необґрунтовано велика. Це не зупиняє олігархів, але для нових громадсько-політичних сил це важко. Що ж до нинішньої кількості кандидатів, то вважаю їх забагато, та якщо судити по собі, то ми з командою прийняли рішення лише після того, як я підготував стратегічний план дій по вирішенню двох ключових пріоритетів – зупинити війну і знищити корупцію, – наголосив Валентин Наливайченко.

*передвиборна агітація

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100