реклама

реклама

Заступник міського голови Черкас, голова конкурсної комісії Юрій Ботнар під час сьогоднішнього засідання виконкому міськради заявив, що місто не укладатиме довготривалі договори з перевізниками, доки ті не закуплять нові автобуси (або хоча б не відремонтують старі) і не навчаться дотримуватися графіків руху.

Безымянный

Місто погоджується лише укладати тимчасові угоди на 3-4 місяці, та й то не зі всіма перевізниками. Перевізники, які зараз обслуговують 12 міських маршрутів, узагалі не допускаються до перевезень.

– Перевізники звикли перед «конкурсами» розподіляти між собою маршрути, – сказав Юрій Андрійович. – Навіть якщо перевізники пропонують їздити на відрах з болтами і гайками, на цілком неприпустимому транспорті, навіть якщо вони надають послуги, які не відповідають жодним вимогам до якості, все одно місто наче зобов’язане надати їм право на перевезення. Такого більше не буде.

Юрій Ботнар нагадав, як, вимагаючи підняти вартість проїзду в маршрутках до 5 грн, перевізники обіцяли дотримуватися графіків перевезення. Натомість деякі із них замість 15-хвилинних інтервалів між рейсами допускають годинні затримки.

– Ми не будемо йти у вас на поводу! – заявив Юрій Ботнар. – Будемо укладати тільки тимчасові угоди на 3-4 місяці, поки не купите нормальні автобуси, на яких можна перевозити людей з інвалідністю або хоча б не полагодите старі. Поки не навчитеся дотримуватися графіків руху.

Юрій Андрійович також додав, що деякі перевізники, маючи великі автобуси (на 90 пасажирів), заявляють про це лише на конкурсах, а на лінії в місті їх не випускають.

Після цього між заступником мера і присутніми в залі перевізниками зав’язалася гаряча дискусія, внаслідок якої Юрій Ботнар схопився з місця:

– Припиняйте знущатися над містянами! – зірвався на підвищений тон заступник міського голови.

Наразі триває голосування по конкретних маршрутах. Члени виконкому підтримують позицію Юрія Ботнара.

реклама

Коментарі  

 
+1 #9 ЮЗР 23.01.2019 22:49
У ЧП СКУНИЦА самые "лучшие" автобусы :P ржавые Эталоны.. Пачку отхряцала и хвост дерёт,а на пассажиров ей накласть.. Главное бабло 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Дональд Трамп 23.01.2019 21:33
юрок,на свою зарплату купил и подарил бы Черкассам несколько автобусов,а не трепал бы языком.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #7 Гроші 23.01.2019 14:24
"Доки ті не закуплять нові автобуси. Або хоча б не відремонтують старі. Або не занесуть. Вагомі пропозиції.Або-або. Геній!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #6 черкасець 23.01.2019 13:44
Кого ми обрали? Місто без бюджету, а Бутлєрюгенд при зарплаті 50 тисяч в місяць з партійних фуршетів не вилазе... Найгірший заступник міського голови за час існування міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #5 Доктор Про 23.01.2019 13:38
У дитини манія величі... Почуває себе Наполеоном - а сприймають як сопляка. Бо навіть і цього забагато.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+32 #4 пасажир 23.01.2019 13:36
Ботнара - гнати у три шиї. Він нам на... не потрібний. :eek: :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #3 Опозиційний блок 23.01.2019 11:31
Так Бутлєра завтра знімають з посади, от він і біситься. Як не як завтра в усіх заступників Бондаренка може бути останній робочий день. Коли неуків розженуть - будемо святкувати цей день як 9 травня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+49 #2 ДЖЕКО 23.01.2019 11:18
Відколи "маршрутним питанням" почав займатися Ботнар, ситуація лише погіршується. До всих зауважень додам, що, наприклад, 6-го маршруту неможливо дочекатися, і всі численні скарги людей їм по... .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+31 #1 А тем временем 23.01.2019 11:16
В Сосновке, по ночам, стали замечать бродящий там дух отца Бондаря, присматривающег о ещё один участок для успокоения своей неприкаянной души.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100