реклама
Sucurity Police

реклама

Кілька земельних ділянок на вулиці 14-го Грудня,8 орендуватиме виробник побутової техніки «Сатурн». За це під час сесії, яка відбулася 31 січня, висловилася більшість присутніх у залі обранців. Нині на цій території вже розміщені потужності підприємства.

14466

Перед початком голосування із проханням підтримати проекти рішення про передачу в оренду землі виступив батьківщинівець Роман Діскант. За його словами, підприємець сплачуватиме до міського бюджету за оренду понад 1 млн грн.

– Насправді в порядку денному ми маємо ще багато подібних питань, де власники збудували той чи інший об’єкт чи придбали його, а от землю їм не передають. Через це вони не можуть повністю використовувати свою власність, – коментує Роман Володимирович. – Як приклад, не зможуть завести інвестиції, бо іноземні компанії не розуміють як це, коли приміщення твоє, а земля – ні.

Нагадаємо, в 2017 році компанія KTD Group розпочала в Черкасах виготовлення побутової техніки (зокрема, електропечей та конвекторних обігрівачів). Нині завод має кілька виробничих майданчиків і планує розширювати свої потужності.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Матвей 02.02.2019 02:15
"бо іноземні компанії не розуміють як це, коли приміщення твоє, а земля – ні" - Под дураков не нужно косить да. Никто не понесёт в страну деньги, не прощупав инвестклимат. Если он сюда пришёл, значит ему это выгодно, он не благотворительн остью занимается. Рабочие места и налоги - это хорошо, только наглеть тоже не нужно.
А товарищ по Фрейду ошибся - начал с аренды, а закончил - "наша земля". Мать родную продадут.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Да бес проблем. 01.02.2019 10:23
Только теперь первым будет принят декрет "О земле", последней украинской, юридически неоформленной за реальными собственниками, но уже давно разграбленной ценности. Ну и потом, когда нибудь при случае,- декрет "О мире".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100