реклама

реклама

31 січня в малій сесійній залі Черкаської обласної ради відбувся Ярамарок можливостей для молоді, повідомляють в обласному молодіжному ресурсному центрі.

IMG_6310

10 локацій, 80 учасників, конкурси та вікторини, смачна кава, дружня атмосфера, нові знайомства, партнерства та неформальне спілкування – саме такою була Ярмарок можливостей у нашому місті.

Захід організував Черкаський обласний  молодіжний ресурсний центр за підтримки Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

На Ярмарок завітала молодь та викладачі з різних навчальних закладів нашого міста та області, зокрема студенти ЧНУ, ЧДТУ, Комерційного і Політехнічного технікуму та Смілянського промислово-економічного коледжу ЧДТУ.

Директорка Молодіжного ресурсного центру Олена Кудрявцева виступила ведучою та спікером на заході, а також презентувала діяльність Молодіжного центру протягом 2018 року та актуальні проекти на 2019 рік, серед яких: програма від Міністерства молоді та спорту «Молодіжний працівник», програма від Британської Ради «Активні громадяни», «Обласний волонтерський семінар», тренінги по плануванню сім’ї, медіаграмотності та масштабний проект для молодіжних лідерів.

Начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський виступив із привітальним словом та розповів про початок створення Центру, молодіжних працівників та новий проект по державотворенню для активних черкащан «Що я можу зробити для України».

Директор Центру національно-патріотичного виховання Олександр Поліщук розповів про заходи, що направлені на патріотичне виховання молоді, а також походи і табори, які відбудуться цього літа в межах області.

Молодіжний ресурсний центр висловлює подяку всім партнерським організаціям, які виступили на заході та презентували свої локації, кожна з них була цікава та унікальна. Команда Молодіжного центру сподівається, що молодь знайшла свою можливість для розвитку та запрошує долучатися до майбутніх івентів, попереду ще багато цікавого.

Знайти інформацію про Молодіжний центр та актуальні проекти можна на сайті Центру mrc.ck.ua та офіційних сторінках у соцмережах Фейсбук -https://www.facebook.com/mrc.ck.ua/ та Інстаграм - https://www.instagram.com/mrc.ck.ua.

IMG_6252

IMG_6401

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100