реклама

реклама

Як повідомили виданню «Прочерк» в службі приміських пасажирських перевезень регіональної філії «Одеська залізниця», з 9 грудня 2018 року до ст. Гребінка та у зворотному напрямку до ст. Шевченка щоденно курсує по три пари приміських поїздів (від 4 вагонів і більше кожен). Однак у певний час цим напрямком дійсно курсував дизель, що складався з трьох вагонів, через недостатню кількість справних вагонів.

Нагадаємо, дизель-потяг ст. ім. Т. Шевченка-Гребінка зменшив кількість вагонів, через що частина пасажирів відчувають незручність.

Неофіційно залізничники повідомили «Прочерку», що проблема в технічному стані поїздів, у бракові запчастин і некомпенсації пільгових перевезень, – це три основні причини.

В «Одеській залізниці» повідомили, що середній вік їх дизельних вагонів – 35 років.

65

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Ден 04.02.2019 16:04
Так складена відповідь, що нічого не зрозуміло. "На той час у вищевказаному напрямку курсувало у будні дні 3 вагона" - це треба розуміти так, що більше 3 вагони не курсують а тепер завжди 4-8 вагонів? А це - "...надаються склади у скороченому складі" ("составы в составе") - значить те, що і досі курсують по 3 вагони? Якщо проста констатація факту, що ходить 3 вагона і є головний висновок цього листа, то люди це і самі знають. Хотілось би почути відповідь дирекції коли це припинится та буде повернуто 4 вагони в будні дні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Антон 04.02.2019 15:52
3 февраля с Черкасс до ст им шевченко в 10-30 было 3 вагона
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 ЮЗР 04.02.2019 15:43
Халявщиков там дофига ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100