реклама
Sucurity Police

реклама

Уманський національний університет садівництва ось уже 175 років є флагманом вітчизняної освіти. І черговим доказом зазначеного став рейтинг Webometrics–2019, оприлюднений днями. Відповідно до нього, Уманський НУС увійшов до п’ятірки вітчизняних лідерів аграрної освіти.

175

Щорічно низка авторитетних агентств і організацій проводять узагальнення діяльності закладів вищої освіти за різними критеріями та показниками, аби визначити кращих з них. Одним із таких вагомих рейтингів є Webometrics, який з 2004 р. формує Лабораторія кібернетики Національної дослідницької ради Іспанії. Лабораторія оцінює понад 24 тисячі закладів вищої освіти, застосовуючи власну методологію визначення кращих відповідно до ступеня представлення їхньої діяльності в Інтернет-просторі. Оцінюється чотири основні показники: присутність, видимість, відкритість та якість освіти.

Всього до рейтингу потрапило 323 українських університети. Уманський НУС посідає 93 позицію. Про це свідчать результати дослідження, опубліковані на сайті за покликанням: http://www.webometrics.info/en/Europe/Ukraine%20

Цей результат є наслідком злагодженої і кропіткої праці колективу університету.

Прес-центр Уманського НУС

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100