реклама
Sucurity Police

реклама

488 млн гривень визначено Дорожнім фондом на дороги місцевого значення Черкащини. На цей час сформований перелік доріг, поданий в Укравтодор. Про це вчора на прес-конференції в ОДА повідомив заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв.

51344539_1237015529796910_9142313484149587968_n

Він зазначив, що перелік доріг створювався за принципом прозорості, проговорювався з депутатами всіх рівнів, головами РДА, райрад та міськрад, «щоб потім не було питань».

Як повідомив керівник департаменту інфраструктури Черкаської ОДА Сергій Чубань, у переліку 202 об’єкти – по середньому, поточному, капітальному ремонту. Після узгодження з Укравтодором перелік буде поданий до бюджетного комітету Верховної Ради України.

– Після його погодження будемо розпочинати роботи. По дрібному ремонту теж будемо виконувати роботи після того, як будуть нормальні погодні умови, – сказав Сергій Чубань.

Заступник голови ОДА ще раз наголосив, що розподіл коштів прозорий і залежить від протяжності доріг в районах.

– Не буде такого, що одному району дадуть 60 млн, а іншому 10. І ніяких спорів і протиріч не виникатиме. І претензій від голів РДА не було. Чому ми це кажемо? Бо ми впевнені, що будуть політичні нападки і знайдуться люди, які будуть намагатися порушувати це питання. Тому ми і робимо акцент на прозорості, – зазначив Омаргалієв.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100