реклама
Sucurity Police

реклама

Із 15 лютого 2019 року оголошено літературний конкурс творів (книг, збірок) для дітей «Лоскотон», заснований департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради спільно з Черкаською обласною організацією Національної спілки письменників України.

index

Прийом робіт на Конкурс закінчується 15 квітня. До 15 травня проводиться громадське обговорення творів-претендентів. Визначення переможця – до 20 травня. Вручення відзнак переможцю приурочується до Міжнародного дня захисту дітей – 1 червня.

До участі в Конкурсі допускаються книги, збірки чи прирівняні до них публікації в літературних часописах, які надруковані за останні 3 роки й не відзначені іншими преміями. Мова творів – українська. Один і той же автор може бути переможцем Конкурсу лише один раз і прижиттєво.

Право висунення робіт на участь у Конкурсі мають колективи творчих спілок, організацій, установ, навчальних закладів, громадських об’єднань, засоби масової комунікації – за згодою автора.

Кожна з організацій може подати на участь у Конкурсі одну чи декілька книг/збірок одного автора.

Організація, яка висуває претендента на участь у Конкурсі, подає до конкурсної комісії такі документи:

1) офіційне подання про участь у Конкурсі того чи іншого претендента, в якому формулюються мотиви висунення і дається коротка характеристика твору;

2) п'ять примірників представленого твору чи творів;

3) протокол або витяг із протоколу зборів про відповідне колективне рішення щодо висунення робіт на участь у Конкурсі;

4) рецензії, відгуки чи публікації в пресі, за їх наявності

Переможець  визначається таємним голосуванням членів конкурсної комісії.

Хід і підсумки Конкурсу висвітлюються в засобах масової комунікації.

Переможцю Конкурсу вручається Диплом, підписаний міським головою Черкас, головою обласної організації НСПУ та головою конкурсної комісії, а також грошова винагорода.

Твори на Конкурс подавати/надсилати за адресою: 18000 м. Черкаси, вул. Гоголя, 251, тел. 36-00-06, управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики.

Конкурсна комісія

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100