реклама

реклама

RETROSPECTIVE... Під такою назвою вийшов уже традиційний річний календар від "Урожаю" за участю співробітниць підприємства. Бухгалтерів, фахівців з питань оренди землі та майна, вагарів, ветлікарів та діловодів команда професіоналів перетворила на пані 20-40-их років минулого століття. 21 учасниця відчула на собі атмосферу тих часів, повністю перевтілившись у образ ретродіви. Одяг, зачіска, макіяж, інтер'єр – все це надзвичайно важливі деталі, які допомагали створити цілісний образ епохи.

01

Зокрема вбрання учасницям проекту замовляли у київській костюмерній, інтер’єром послужили черкаські готелі та магазини вишуканих меблів, для зйомки також було використано ретрокар ПЕЖО-301 1933 року виготовлення, люб’язно наданий ПСП «Ньютон». Для обкладинки календаря участь у фотосесії взяв директор «Урожаю» Олександр Воскобойнік.  За  його словами, мета створення такого календаря залишається незмінною – дати можливість кожній учасниці проекту відчути себе зіркою глянцевих журналів.

02

– Участь наших співробітниць у подібного роду проектах – це насамперед їх мотивація. Таке перевтілення допомагає жінці повірити в себе, наповнитися приємними відчуттями радості та хвилювання, – коментує Олександр Воскобойнік. – Та найголовніше, що ми хотіли продемонструвати цим проектом, – це те, що в житті немає нічого неможливого. Можливо досягти будь-якої мети, але до неї треба йти впевнено і наполегливо.

04

Календар вийшов накладом 500 екземплярів, його презентували також для партнерів підприємства. Кожна з учасниць проекту отримала сертифікат на 2 000 грн від «Урожаю».

Про це інформують в прес-службі компанії.

05

10

12(1)

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Жах 17.02.2019 23:42
Кому прийшла в голову ця дурнувати ідея? Про яку епоху йдеться? Шкода жіночок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Сармат 17.02.2019 19:55
Цитую Повторюєтеся часто!:
Вже лругий раз читаю про одне й те ж саме на "Прочерку" - тільки тепер під іншим заголовком. :eek:

Попередній заголовок був краще))))) там щось про пір’я було. які пр’я в курку не встромляй , павліном не стане
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Повторюєтеся часто! 17.02.2019 14:11
Вже лругий раз читаю про одне й те ж саме на "Прочерку" - тільки тепер під іншим заголовком. :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100