реклама

реклама

Установити економічно обґрунтований тариф на проїзд в тролейбусах КП “Черкасиелектротранс” у розмірі 4,00 грн. Відповідний проект рішення розглянули під час засідання Черкаського міськвиконкому. Проте члени виконкому не підтримали це питання.

b0b9dc6723e63e933f87b59d8379b2ae

Відповідний проект рішення виконком розглянув за дорученням Черкаської міської ради, пише «Про головне». Воно покликане економити кошти міського бюджету. Адже обгрунтований тариф вже давно становить 4 гривні, натомість різницю у вартості квитка, яка становить 3 гривні, до цього компенсували з бюджету.

Як пояснив директор тролейбусного підприємства Петро Кучер, якщо до березня не ухвалити таке рішення, то у підприємства через недофінансування виникнуть мільйонні борги.

Секретар міськради Ярослав Нищик висловив припущення, що якщо підвищити вартість проїзду, то люди підуть з тролейбусів на маршрутки.

Натомість заступник міського голови Ігор Волошин заперечив, що тролейбуси не втратять свого пасажира, адже багато містян люблять користуватися саме цим видом транспорту.

Міський голова Анатолій Бондаренко зауважив, що підняття вартості проїзду до 4 гривень не вирішить фінансові проблеми підприємства “Черкасиелектротранс”, яке все одно потребуватиме дофінансування з бюджету. Проект рішення про виділення додаткових коштів з бюджету на підтримку КП планують розглянути на найближчому засіданні виконкому.

– Спочатку ми повинні оновити рухомий склад тролейбусного парку, придбати нові тролейбуси та автобуси. Це ми плануємо зробити вже у цьому році. А після цього вже можна буде говорити про підвищення вартості проїзду у муніципальному транспорті, – підкреслив Анатолій Бондаренко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #5 Степан 19.02.2019 19:44
Бутлєра треба гнати. Виконком паралізований через дебілізм молдовського дарування. Шура Радек проти нього - ангел.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Громада 19.02.2019 14:40
ВИКОНКОМ - У ВІДСТАВКУ!!!!!! !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 ченчик 19.02.2019 14:35
мабуть скоро маршрутники почнуть свої протести за 6 грн.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Черкасчанин 19.02.2019 12:32
Еще раз задам глупый вопрос-сократить до минимума количество льготников не пробовали?Тогда может и тариф понизить получилось бы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Дональд Трамп 19.02.2019 11:51
Каких мы в этот раз выбрали тупорылых"керивныков"-жах,не забывают только о своей зарплате и премиальных.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100