реклама

реклама

Начальник управління ЖКГ Сергій Чередніченко розповів, що минулого року були зроблені проекти та кошторис на ремонт вул.Соборна на суму 24 млн грн. Проте Смілянській міській раді у минулому році вдалося виділити лише 7 млн грн та відремонтувати першу чергу цього автошляху, інформує “Сміла.ua“.

Цього року знову матеріали для ремонту дороги подорожчали, підвищилась і зарплата для працівників. Тож тепер ремонт Соборної обійдеться у більш як 30 млн грн. Та ще й знову треба платити кошти, щоб зробити новий проект і нові документи для виконання ремонтних робіт.

Сергій Чередніченко наголошує, що область відмовляється фінансово допомагати Смілі, тому що від Смілянської міської ради не надходило клопотань належного чину. Та й інші райони Черкащини обурюються, що у минулому році на Смілу вже виділяли кошти, тож цього року сміляни обійдуться без фінансування ремонту доріг.

Тому, щоб не втрати додаткові джерела фінансування та підтримку з Облдержадміністрації, смілянським керманичам треба діяти і домовлятися, як кажуть, вже вчора. Адже завтра може бути пізно.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100