реклама
Sucurity Police

реклама

Телеведучий Майкл Щур (Роман Вітонів) у своїй передачі «#@)₴?$0» порівняв Смілу із містом Сайлент Хілл з однойменного фільму жахів. У стрічці розповідається про місто, під яким багато років вирує підземна пожежа, через що з неба падає попіл.

Безымянный

Насправді ж ідеться про роботу смілянської ТЕС, яка замість вугілля сім років тому почала використовувати дрова. За інформацією телеканалу «Україна», це призвело до того, що мікрорайон Кут щозими засипає сажею.

– Місто Сміла. Ще восени сміляни потерпали без опалення і відчайдушно боролися за право бути обігрітими. Але ж не так, щоб усіх засипало попелом, – зауважив Майкл Щур.

Журналісти його передачі нагадали, що проблема з сажею існує в смілянському мікрорайоні Кут вже сім років. Люди мітингують і домагаються справедливості.

– Сім років страждань... У Смілі це означає лише те, що через три роки у страждань буде ювілей! – «оптимістично» наголосив Майкл Щур.

На думку журналіста, крім «Сайлент Хілл» ситуацію в Смілі можна порівняти із «Днем бабака» – роки йдуть, а в місті нічого не змінюється.

Колишній міський голова Сміли Олексій Цибко закликає смілян підготувати колективний позов до суду.

– Ось вам гарний приклад того, як у кризових ситуаціях кується громадянське суспільство. Цей спіч (колишнього мера, – ред.) впритул наблизив «Сайлент Сміл» до безсажевого майбутнього! – підсумував Майкл Щур.

Дивіться на відео починаючи з 20:35.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100