реклама
Sucurity Police

реклама

Парафіяни Свято-Михайлівського храму с. Хлипнівка одностайно підтвердили вірність УПЦ (МП) та її Предстоятелю.

2a95f07f73778b3aeedabd170b334eeb_XL

Про це інформують в Уманській єпархії УПЦ (МП).

Нещодавні парафіяльні збори Свято-Михайлівської громади с. Хлипнівка Звенигородського благочиння Уманської єпархії одноголосно підтвердили вірність Українській Православній Церкві та її предстоятелю Блаженнішому митрополиту Київському і всієї України Онуфрію.

На зборах були присутні благочинний Звенигородського округу прот. Іоанн Лупак, прот. Миколай Лупак та настоятель храму ієр. Антоній Зіменко.

Нагадаємо, першою парафією Черкащини, яка перейшла з УПЦ (МП) до об’єднаної Православної церкви України, була громада села Скибин Жашківського району. Згодом ще одна громада на Жашківщині наслідувала цей приклад. Відтак до ПЦУ перейшли відразу три громади на Маньківщині. Після цього про бажання перейти до об’єднаної церкви заявили громада з села Ротмистрівка на Смілянщині (попередньо), три громади на Монастирищині й одна на Городищині. У січні про намір перейти до ПЦУ повідомили також у громаді села Костянтинівка, що в передмісті Сміли, і парафії церкви Орловця Городищенського району. Після цього про майбутній перехід оголосили громада села Прохорівка Канівського району - перша на черкаському Лівобережжі і одна із двох парафій Городища. На початку лютого до ПЦУ приєдналися громада села Зорівка Золотоніського району, громада села Носачів Смілянського району і громада Ротмистрівки Смілянського району.

реклама

Коментарі  

 
-3 #2 Памяти парафии. 26.02.2019 16:33
Узок круг этих парафиян.Страшно далеки они от верующих.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 ШО, опять? 26.02.2019 16:19
Помнится, Уманская епархия так называемого "УПЦМП", упорно брезгующая называться РОССИЙСКОЙ церковью, уже заявляла о том, что якобы ВСЯ епархия желает остаться по Москвой - и точно так же дедали построение для фото.
Но после этого именно с Уманской епархиии в УКРАНСКУЮ православную церковь буквально за пару недель перешло до десятка приходов - больше даже, чем от Софрония.
Вот и теперь как-то не верится, что четыре попа и десять бабушек на фото - это показатель того, как думают все православные в селе. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100